Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον πάγο η έγκριση για 500 νέα σπίτια στην ανατολική Ιερουσάλημ

Στον πάγο η έγκριση για 500 νέα σπίτια στην ανατολική Ιερουσάλημ

Επιτροπή του δήμου της Ιερουσαλήμ ακύρωσε, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, προγραμματισμένη ψηφοφορία για την κατασκευή σχεδόν 500 νέων κατοικιών στην ανατολική Ιερουσαλήμ. Οι αξιωματούχοι μιλούν για εντολή Νετανιάχου, ο οποίος «θέλει να αποφύγει» όξυνση των σχέσεων με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ μετά το ψήφισμα του ΣΑ για την εποικιστική δραστηριότητα -και πριν ο αμερικανός ΥΠΕΞ παρουσιάσει το «όραμά» του για το Παλαιστινιακό.

Επιτροπή του δήμου της Ιερουσαλήμ ακύρωσε, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, προγραμματισμένη ψηφοφορία για την κατασκευή σχεδόν 500 νέων κατοικιών στην ανατολική Ιερουσαλήμ.

Οι αξιωματούχοι μιλούν για εντολή Νετανιάχου, ο οποίος «θέλει να αποφύγει» όξυνση τον σχέσεων με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, στον απόηχο του ψηφίσματος του ΣΑ για την εποικιστική δραστηριότητα.

Το Reuters μετέδωσε πως η ψηφοφορία ακυρώνεται επικαλούμενο τον Χανάν Ρουμπίν, μέλος της Επιτροπής Αστικού και Οικοδομικού Σχεδιασμού του δήμου της Ιερουσαλήμ.

Ο Ρουμπίν ανέφερε πως η απόφαση ελήφθη με εντολή του πρωθυπουργού εξαιτίας της «επιθυμίας να μην υπάρξει όξυνση» με την Ουάσινγκτον. Αργότερα την Τετάρτη, ο απερχόμενος αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι αναμένεται να παρουσιάσει σε ομιλία του το όραμά του για την επίλυση του Παλαιστινιακού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024