Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατάρρευση κτιρίου στη Ρώμη, δύο γυναίκες κάτω από τα συντρίμμια

Κατάρρευση κτιρίου στη Ρώμη, δύο γυναίκες κάτω από τα συντρίμμια

Διώροφο κτίριο κατέρρευσε σε περιοχή έξω από τη Ρώμη εξαιτίας έκρηξης που προκλήθηκε πιθανότατα από διαρροή φυσικού αερίου. Δύο γυναίκες -μία μητέρα και η κόρη της- αγνοούνται. Σωστικά συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας και των πυροσβεστών προσπαθούν να εντοπίσουν τις δύο γυναίκες που θεωρείται ότι βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια.

Διώροφο κτίριο κατέρρευσε σε περιοχή έξω από τη Ρώμη εξαιτίας έκρηξης που προκλήθηκε πιθανότατα από διαρροή φυσικού αερίου. Δύο γυναίκες -μία μητέρα και η κόρη της- αγνοούνται.

Σωστικά συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας και των πυροσβεστών προσπαθούν να εντοπίσουν τις δύο γυναίκες που θεωρείται ότι βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια στην περιοχή Ατσίλια.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα ανασύρθηκαν ζωντανοί αργά το απόγευμα της Τετάρτης και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στην καθολική πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι.

Πολλοί από τους κατοίκους της Ατσίλια παρακολουθούν τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων, με την ελπίδα να έχουν αίσιο τέλος.

Το σημείο της έκρηξης επισκέφθηκε η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι. Η εισαγγελία της Ρώμης διεξάγει έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της έκρηξης.

Οι προσπάθειες των πυροσβεστών και της Πολιτικής Προστασίας θα συνεχισθούν κατά την διάρκεια της νύχτας, με την βοήθεια προβολέων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024