Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εκπροσώπους της ΚΕΔ

Συνάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εκπροσώπους της ΚΕΔ

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΚΕΔ κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη, είχε την Τετάρτη ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης. Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα της ελληνικής διαιτησίας για την οποία ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ εξέφρασε την μέχρι τώρα ικανοποίησή της ομάδας του, για το γεγονός ότι οι διαιτητές με βεβαρυμένο παρελθόν δεν συμμετέχουν στους ορισμούς, αναγνωρίζοντας ότι αυτή η ΚΕΔ στο πρώτο της διάστημα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες προς την σωστή κατεύθυνση.

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΚΕΔ κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη, είχε την Τετάρτη ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκαν θέματα της ελληνικής διαιτησίας για την οποία ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ εξέφρασε την μέχρι τώρα ικανοποίησή της ομάδας του, για το γεγονός ότι οι διαιτητές με βεβαρυμένο παρελθόν δεν συμμετέχουν στους ορισμούς, αναγνωρίζοντας ότι αυτή η ΚΕΔ στο πρώτο της διάστημα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες προς την σωστή κατεύθυνση.

Στην συζήτηση αναλύθηκε η κατάσταση στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου η οποία κατά τον ΠΑΟΚ εξακολουθεί να παραμένει ρευστή τους τελευταίους μήνες.

Ο κ. Γκαγκάτσης στην συζήτηση αυτή για το θέμα της διαιτησίας αλλά και για το έργο της ΚΕΔ τον τελευταίο 1,5 περίπου μήνα με την συγκεκριμένη σύνθεση επεσήμανε την προσδοκία και ελπίδα η προσπάθεια αυτή να έχει και συνέχεια και πως παρ’ όλες τις θετικές ενέργειες, οι προσπάθειες δεν πρέπει να σταματήσουν καθώς υπάρχει μεγάλη απόσταση να διανυθεί για να κερδίσει η ελληνική διαιτησία την πλήρη αξιοπιστία της.

Τέλος, ο κ. Γκαγκάτσης δεσμεύτηκε για λογαριασμό του «Δικεφάλου» να στηρίξει τις θετικές πρωτοβουλίες της ΚΕΔ που θα κινούνται προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης της εμπιστοσύνης της φίλαθλης κοινής γνώμης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024