Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αντίο από Λεντέσμα, «κοπάνα» Ιμπάρμπο, πρόστιμο στον Ζέκα

Αντίο από Λεντέσμα, «κοπάνα» Ιμπάρμπο, πρόστιμο στον Ζέκα

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και τυπικά ο Κριστιάν Λεντέσμα, ανοίγοντας μάλιστα και τον κύκλο των αποχωρήσεων στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ετσι, ο 34χρονος Αργεντινός χαφ που ήρθε ως «φτασμένος» από το Campionato, αγωνίστηκε μόλις σε 15 επίσημα ματς και μετά από λίγους μήνες, αποχωρεί. Στο μεταξύ, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν έδωσε σήμερα το «παρών» στην προπόνηση χωρίς να έχει εξασφαλίσει κάποια άδεια από τη διοίκηση ή τον προπονητή του. Προς... την έξοδο βρίσκεται πλέον και ο Κολομβιανός. Πρόστιμο στον Ζέκα για την αποβολή στη Λάρισα και παράβαση ωραρίου.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και τυπικά ο Κριστιάν Λεντέσμα, ανοίγοντας μάλιστα και τον κύκλο των αποχωρήσεων στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ετσι, ο 34χρονος Αργεντινός χαφ που ήρθε ως «φτασμένος» από το Campionato, αγωνίστηκε μόλις σε 15 επίσημα ματς και μετά από λίγους μήνες, αποχωρεί.

Σε αυτό βέβαια, μεγάλο ρόλο έπαιξε και η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να διαδέχεται τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Έλληνας προπονητής δεν υπολόγιζε στον Λεντέσμα και αφού ο τελευταίος δέχθηκε το «διαζύγιο», το συμβόλαιο λύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Όσον αφορά στους επόμενους που θα πάρουν σειρά, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με τους Ιβανόφ, Σαμπά και Ιμπάρμπο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Λεντέσμα:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Κριστιάν Λεντέσμα μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του.

Ο 34χρονος Αργεντινός αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια, σημειώνοντας 4 γκολ. Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα, την απόλυτα επαγγελματική στάση του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Αδικαιολογήτως απών ο Ιμπάρμπο, πρόστιμο στον Ζέκα

Στο μεταξύ, το ότι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό είναι γνωστό. Ο Κολομβιανός με τη στάση του δείχνει και αυτός από την πλευρά του ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει στο «τριφύλλι» και είναι θέμα χρόνου, πλέον, να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ. Ο έμπειρος επιθετικός δεν έδωσε σήμερα το «παρών» στην προπόνηση χωρίς να έχει εξασφαλίσει κάποια άδεια από τη διοίκηση ή τον προπονητή του.

Αντίθετα με τον Ιμπάρμπο, ο Μολέδο αν και δεν εμφανίστηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, ενημέρωσε έγκαιρα για τη ματαίωση της πτήσης από το Παρίσι κι ως εκ τούτου αναμένεται αύριο στην προπόνηση.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ενημέρωσε σήμερα τον Κάρλος Ζέκα ότι του επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 ευρώ για την αποβολή του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά και για παραβίαση του ωραρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024