Υπ.Οικονομίας: Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό
Προς το παρόν έχουν συνταχθεί και ανταλλάσσονται μόνο προσχέδια, στο πλαίσιο της διαβούλευσης με τους θεσμούς για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομίας, σχολιάζοντας δημοσίευμα. «Στη διάρκεια μιας διαπραγμάτευσης, η δημοσιοποίηση προσχεδίων μπορεί να δημιουργήσει στην κοινή γνώμη εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στο τελικό αποτέλεσμα», προσθέτει και τονίζει ότι όταν το νομοσχέδιο είναι έτοιμο θα υπάρξει επίσημη παρουσιάση.
Προς το παρόν έχουν συνταχθεί και ανταλλάσσονται μόνο προσχέδια, στο πλαίσιο της διαβούλευσης με τους θεσμούς για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομίας, σχολιάζοντας δημοσίευμα.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση του υπουργείο Οικονομίας επισημαίνει: «Στο σημερινό της φύλλο, εφημερίδα υποστηρίζει ότι παρουσιάζει το πλήρες και τελικό κείμενο του Σχεδίου Νόμου για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό. Αυτό είναι αναληθές, καθώς προς το παρόν έχουν συνταχθεί και ανταλλάσσονται μόνο προσχέδια, στο πλαίσιο της διαβούλευσης με τους Θεσμούς.»
» Είναι απολύτως κατανοητή και θεμιτή η προσπάθεια του Τύπου για αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. Πλην όμως, στη διάρκεια μιας διαπραγμάτευσης, η δημοσιοποίηση προσχεδίων μπορεί να δημιουργήσει στην κοινή γνώμη εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στο τελικό αποτέλεσμα».
«Οι ενδιαφερόμενοι παροτρύνονται να μην δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις διαρροές. Όταν το νομοσχέδιο είναι έτοιμο, θα υπάρξει επίσημη παρουσίασή του και θα αναρτηθεί προς δημόσια διαβούλευση» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν είναι «το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί», λέει ο Τραμπ [βίντεο]
- Διαβάστε στα «Νέα Σαββατοκύριακο: Διαβολοβδομάδα
- Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στην Κούβα τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο
- Υπάρχουν ακόμα νομίσματα – καταφύγια; Οι ανατροπές σε δολάριο, γιεν, ελβετικό φράγκο
- Πράκτορες της ICE φέρονται να ψευδόρκησαν μετά τον πυροβολισμό μετανάστη από τη Βενεζουέλα στο πόδι
- Ουγγαρία: Τουλάχιστον τέσσερις οι νεκροί από την πυρκαγιά στις εργατικές κατοικίες στη Βουδαπέστη
