
Η Affidea Ευρωιατρική στηρίζει τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Στόχος – Πρόληψη»
Η Αffidea Ευρωιατρική στηρίζει φέτος τα Χριστούγεννα τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Στόχος - Πρόληψη», επιβραβεύοντας τις αγορές που θα γίνουν στα προϊόντα από τη συλλογή του Στόχου, που θα βρίσκεται στην Affidea Ψυχικού την εβδομάδα των Χριστουγέννων.
Η Αffidea Ευρωιατρική στηρίζει φέτος τα Χριστούγεννα τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Στόχος – Πρόληψη», επιβραβεύοντας τις αγορές που θα γίνουν στα προϊόντα από τη συλλογή του Στόχου, που θα βρίσκεται στην Affidea Ψυχικού την εβδομάδα των Χριστουγέννων.
Πιο συγκεκριμένα, η Affidea προσφέρει στο «Στόχο-Πρόληψη» μέρος των εσόδων από τα προϊόντα που θα αγοραστούν, συμβάλλοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού και στη στήριξη των δράσεων για την παροχή δωρεάν εξετάσεων στις Ελληνίδες.
Ξένη δημοσίευση
- Η ξεχωριστή ανάρτηση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα για την μετακινούμενη κτηνοτροφία
- Στη Βουλή η αναφορά που κατέθεσε ο («λαγός» του Μητσοτάκη) Βελόπουλος επικαλούμενος τις τοξικές δηλώσεις Γεωργιάδη κατά Τσίπρα
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ασπρόπυργος: Καταστράφηκε η επιχείρηση από τη φωτιά – 11 άνθρωποι στα νοσοκομεία – Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης
- Σέρρες: Πήγε να παραλάβει το νεκρό πατέρα της από το νοσκομείο και της έδωσαν λάθος σορό
- Aryna Sabalenka: Χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές στη Μύκονο για την καλύτερη τενίστρια του κόσμου
- Στην Αλεξανδρούπολη οι δήμαρχοι των γερμανικών πόλεων Kelsterbach, Raunheim και Rüsselsheim
- ΠΑΣΟΚ: Το Υπουργείο Παιδείας εξέθεσε τη χώρα – Η ΕΕ μας παραπέμπει στο ΔΕΕ για διακρίσεις εις βάρος των αναπληρωτών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442