
Η Affidea Ευρωιατρική στηρίζει τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Στόχος – Πρόληψη»
Η Αffidea Ευρωιατρική στηρίζει φέτος τα Χριστούγεννα τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Στόχος - Πρόληψη», επιβραβεύοντας τις αγορές που θα γίνουν στα προϊόντα από τη συλλογή του Στόχου, που θα βρίσκεται στην Affidea Ψυχικού την εβδομάδα των Χριστουγέννων.
Η Αffidea Ευρωιατρική στηρίζει φέτος τα Χριστούγεννα τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Στόχος – Πρόληψη», επιβραβεύοντας τις αγορές που θα γίνουν στα προϊόντα από τη συλλογή του Στόχου, που θα βρίσκεται στην Affidea Ψυχικού την εβδομάδα των Χριστουγέννων.
Πιο συγκεκριμένα, η Affidea προσφέρει στο «Στόχο-Πρόληψη» μέρος των εσόδων από τα προϊόντα που θα αγοραστούν, συμβάλλοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού και στη στήριξη των δράσεων για την παροχή δωρεάν εξετάσεων στις Ελληνίδες.
Ξένη δημοσίευση
- Σεξεργασία και πολιτική
- Σόργο: Μπορεί ένα ξεχασμένο δημητριακό να σώσει τον θεσσαλικό κάμπο;
- Κρήτη: Την γρονθοκοπούσε μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους – Χειροπέδες σε 28χρονο στα Χανιά
- Νέο παραλήρημα της Παραγουανής πολιτικού κατά του Εμπαπέ: «Π@@@@ας γιος, δεν είναι Γάλλος» (vid)
- Η ξεχωριστή ανάρτηση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα για την μετακινούμενη κτηνοτροφία
- Στη Βουλή η αναφορά που κατέθεσε ο («λαγός» του Μητσοτάκη) Βελόπουλος επικαλούμενος τις τοξικές δηλώσεις Γεωργιάδη κατά Τσίπρα
- Ανακοίνωσε τον Μπαντιό ο Παναθηναϊκός (pic)
- Ασπρόπυργος: Καταστράφηκε η επιχείρηση από τη φωτιά – 11 άνθρωποι στα νοσοκομεία – Βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442