Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καναδάς: «Τι κάνετε αν δείτε άλκη να γλείφει ρόδες»

Καναδάς: «Τι κάνετε αν δείτε άλκη να γλείφει ρόδες»

Oι Αρχές στον Καναδά δίνουν συμβουλές σε οδηγούς και περαστικούς σε περίπτωση που εντοπίσουν άλκη (το είδος αυτό του ελαφιού) να γλείφει πόρτες και ελαστικά αυτοκινήτων σε αναζήτηση αλατιού. Αυτά συμβαίνουν στην επαρχία της Αλμπέρτα, στα δυτικά της χώρας.

Oι Αρχές στον Καναδά δίνουν συμβουλές σε οδηγούς και περαστικούς σε περίπτωση που εντοπίσουν άλκη (το είδος αυτό του ελαφιού) να γλείφει πόρτες και ελαστικά αυτοκινήτων σε αναζήτηση αλατιού.
{{{ map }}}
Η κυβέρνηση της επαρχίας της Αλμπέρτα είναι ξεκάθαρη: οι πεζοί δεν πρέπει να σε καμία περίπτωση να πλησιάσουν τα πελώρια ζώα -μάλιστα η ιδανική απόσταση είναι 30 μέτρα. Ούτε βέβαια έχει νόημα να επιχειρήσει κανείς να σπρώξει ένα ζώο που ζυγίζει έως και 450 κιλά. Επιπλέον, θα γίνει επιθετικό.

Αν πάλι οι οδηγοί δουν μια άλκη να γλείφει αλάτι από τα αυτοκίνητα, καλύτερα να κορνάρουν ή να πατήσουν το κουμπί που βγάζει τον χαρακτηριστικό ήχο του συναγερμού.

Το αλάτι είναι απαραίτητο στην καθημερινή δίαιτα του ζώου και αν δεν το βρει στη φύση, θα το αναζητήσει στο αλάτι που ρίχνουν οι Αρχές στους δρόμους για την ολισθηρότητα που προκαλούν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του Καναδά. Το αλάτι αυτό στη συνέχεια «μεταφέρεται» σε ελαστικά και άλλα σημεία των αυτοκινήτων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024