Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τέλος είναι αναπόφευκτο στο πρώτο τρέιλερ της σειράς «The 100»

Το τέλος είναι αναπόφευκτο στο πρώτο τρέιλερ της σειράς «The 100»

...

Μαντώ Σιώμου

Η επιτυχημένη σειρά επιστημονική φαντασίας The 100 επιστρέφει την 1 Φεβρουαρίου για την τέταρτη σεζόν, με την πρωταγωνίστρια Κλαρκ και τους ακολούθους της να αντιμετωπίζουν την απειλή μιας πυρηνικής καταστροφής.

«To τέλος πλησιάζει» σύμφωνα με την πρόβλεψη της τεχνικής νοημοσύνης Άλι (A.L.I.E.), την οποία κέρδισε η Κλαρκ στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν, και οι φατρίες Sky People και Grounders έρχονται αντιμέτωποι με νέες περιβαλλοντολογικές καταστροφές όπως η μαύρη βροχή και η ρύπανση του πόσιμου νερού, και με προκαρκινικές βλάβες.

Η Κλαρκ και η ομάδα της στο πρώτο επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το δίκτυο The CW, ψάχνουν ένα τρόπο να σώσουν ότι έχει απομείνει στη γη. Ενώ ο Κέιν για ακόμη μια φορά προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση, και να καταστείλει την εκδίκηση που αναζητούν οι Grounders από τους Sky People.

Επίσης στο τρέιλερ βλέπουμε την Κλαρκ να προσπαθεί να κλείσει μια συμφωνία με τους Grounders, οι οποίοι φαίνεται να έχουν επικεφαλής τον πρώην βασιλιά του Παγωμένου Έθνους, Ρόαν.

Στους «100» πρωταγωνιστούν οι Ελάιζα Τέιλορ ως Κλαρκ, Μπομπ Μόρλεϊ ως Μπέλαμι, Ντέβον Μπόστικ ως Τζάσπερ, Κρίστοφερ Λάρκιν ως Μόντι, Αϊζάια Ουάσινγκτον ως Θελόνιους, Χένρι Ίαν Κάσικ ως Κέιν, Πέιτζ Τούρκο ως Άμπιγκεϊλ, Μαρία Αυγεροπούλου ως Οκτάβια, Λίντσεϊ Μόργκαν ως Ρέιβεν και Ρίτσαρντ Χάρμον ως Μέρφι. Επιπλέον στο τηλεοπτικό καστ επιστρέφουν ο πρωταγωνιστής του Black Sails Ζακ ΜακΓκόουαν ως Ρόαν μαζί με την Αντίνα Πόρτερ ως Ίντρα και την Νάντια Χίλκερ ως Λούνα.

Ο σεναριογράφος της σειράς Τζέισον Ρόθενμπεργκ είχε δηλώσει στο Comic-Cοn του Σαν Ντιέγκο ότι, «θα συναντήσουμε ένα νέο «κρύο» χαρακτήρα, τον οποίο οι θεατές θα αγαπήσουν». Σύμφωνα με το Deadline πρόκειται για το χαρακτήρα Ίλαν, έναν γήινο στοιχειωμένο από τις φρικαλεότητες που διέπραξε υπό τον έλεγχο της Άλι, τον οποίο θα υποδυθεί ο Κάι Ρόμρουεν.

Τέλος στον τέταρτο κύκλο θα γνωρίσουμε καινούργιους χαρακτήρες από τις περιοχές Glowing Forest Clan, Ice Nation και Shallow Valley Clans.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024