Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόσχα: «Μπανάλ» οι κατηγορίες για ρωσικό δάκτυλο υπέρ Τραμπ

Μόσχα: «Μπανάλ» οι κατηγορίες για ρωσικό δάκτυλο υπέρ Τραμπ

Στην κόντρα που έχει ανοίξει στις ΗΠΑ για το εάν οι ρωσικές υπηρεσίες «διευκόλυναν» το κλίμα στις ΗΠΑ να μεταστραφεί υπέρ του Τραμπ μέσω των Wikileaks μπήκε και επίσημα η Μόσχα, με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών να απορρίπτει τις κατηγορίες ως παραπροϊόν ενδοαμερικανικής διαμάχης. Πρόκειται για «μπανάλ εσωτερική κόντρα μεταξύ υπηρεσιών ασφαλείας στις ΗΠΑ» σχολίασε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου.

Στην κόντρα που έχει ανοίξει στις ΗΠΑ για το εάν οι ρωσικές υπηρεσίες «διευκόλυναν» το κλίμα στις ΗΠΑ να μεταστραφεί υπέρ του Τραμπ μέσω των Wikileaks μπήκε και επίσημα η Μόσχα, με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών να απορρίπτει τις κατηγορίες ως παραπροϊόν ενδοαμερικανικής διαμάχης.

Πρόκειται για «μπανάλ εσωτερική κόντρα μεταξύ υπηρεσιών ασφαλείας στις ΗΠΑ» σχολίασε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου, Μαρία Ζαχάροβα, την Τρίτη.

Διαβάστε επίσης

H CIA υποστηρίζει σε αναφορές της, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες στα αμερικανικά ΜΜΕ, πως η ρωσική δραστηριότητα κυβερνοεπιθέσεων στόχευε «δυσανάλογα» το Δημοκρατικό Κόμμα και διοχέτευσε στα Wikileaks έγγραφα του επιτελείου της Κλίντον ώστε εμμέσως να ευνοηθεί ο Τραμπ.

Ο Τραμπ απέρριψε ως «γελοίες» αυτές τις κατηγορίες, κάνοντας επίσης λόγο για συνωμοσιολογία.

Οι ίδιοι οι Ρεπουμπλικανοί πάντως, σε αντίθεση με την γραμμή του εκλεγέντα προέδρου, δεν εμφανίζονται αντίθετοι σε συνέχιση της έρευνας.

Τα δύο μεγάλα κεφάλια των Ρεπουμπλικανών στο Κογκρέσο, ο Μιτς ΜακΚόνελ της Γερουσίας και ο Πολ Ράιαν της Βουλής, χαρακτήρισαν ανησυχητικές τις αναφορές, τόνισαν την εμπιστοσύνη που έχουν στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής έρευνας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024