Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τραμπ ψάχνει τραγουδιστές για την ορκωμοσία του, αλλά δεν...

Ο Τραμπ ψάχνει τραγουδιστές για την ορκωμοσία του, αλλά δεν…

Ο Μπαράκ Ομπάμα ορκίστηκε το 2009, έχοντας στο πλευρό του την Αρίθα Φράνκλιν και την Beyonce. Αρκετά χρόνια αργότερα, σε μία διαφορετική Αμερική, ο Ντόναλντ Τραμπ δυσκολεύεται να βρει σταρ για το μουσικό πρόγραμμα της ορκωμοσίας του. Και μέσα σε όλα αυτά ο Ντόναλντ Τραμπ συναντά τον ράπερ Κάνιε Γουέστ για να μιλήσουν «για τη ζωή».

Ο Μπαράκ Ομπάμα ορκίστηκε το 2009, έχοντας στο πλευρό του την Αρίθα Φράνκλιν και την Beyonce. Αρκετά χρόνια αργότερα, σε μία διαφορετική Αμερική, ο Ντόναλντ Τραμπ δυσκολεύεται να βρει σταρ για το μουσικό πρόγραμμα της ορκωμοσίας του.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η επιτροπή που είναι υπεύθυνη για την οργάνωση της ορκωμοσίας έχει προσπαθήσει να πείσει γνωστούς τραγουδιστές να κάνουν μια εμφάνιση στην τελετή της 20ής Ιανουαρίου, χωρίς αποτέλεσμα.

Τα μέλη της επιτροπής «τηλεφωνούν σε μάνατζερ, ατζέντηδες, οποιονδήποτε υπάρχει για να δουν ποιον θα βρουν και αντιμετωπίζουν προβλήματα» είπε στο The Wrap ανώνυμη πηγή.

Ο νικητής βραβείου Grammy, Τζον Λέτζεντ, ο οποίος έχει συναντηθεί αρκετές φορές με τον Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε στο BBC: «Δεν μου κάνει εντύπωση».

«Οι δημιουργικοί άνθρωποι τείνουν να απορρίπτουν την αδιαλλαξία και το μίσος» σημειώνει. «Τείνουμε να είμαστε πιο φιλελεύθεροι. Όταν κάποιος κηρύσσει τον διχασμό και το μίσος και την αδιαλλαξία, τότε είναι μάλλον απίθανο να βρεθούν δημιουργικοί άνθρωποι που να θέλουν να συνδεθούν με αυτόν» τονίζει.

Το The Wrap ισχυρίζεται ότι η ομάδα του Τραμπ ελπίζει να «κλείσει» ένα μεγάλο όνομα για την ορκωμοσία, αλλά οι αρνήσεις έχουν οδηγήσει τους συνεργάτες του εκλεγμένου προέδρου να σπάνε το πρωτόκολλο και να προσφέρουν στους καλλιτέχνες χρήματα για να εμφανιστούν στην ορκωμοσία.

«Προτίθενται να πληρώσουν οποιοδήποτε ποσό» αναφέρει πηγή στο The Wrap, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ομάδα του Τραμπ προτίθεται να πληρώσει ακόμα και εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια.

Ο εκπρόσωπος της επιτροπής, Μπόρις Επστάιν, αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς.

Τον προηγούμενο μήνα η ομάδα του Τραμπ έσπευσε να ανακοινώσει ότι ο Έλτον Τζον επρόκειτο να λάβει μέρος στην τελετή. Αμέσως μετά την ανακοίνωση, όμως, ο σερ Έλτον Τζον διέψευσε τη συμμετοχή του στην τελετή.

Ο Τραμπ, όμως, φαίνεται πως έχει βρει έναν διάσημο σύμμαχο. Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ είχε δηλώσει ότι εάν είχε ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές, τότε θα είχε ψηφίσει τον Τραμπ και συναντήθηκε μάλιστα την Τρίτη με τον εκλεγμένο πρόεδρο στο μέγαρό του στη Νέα Υόρκη για να συζητήσουν… για τη ζωή.

Ο λόγος της συνάντησης του Τραμπ με τον Γουέστ -ο οποίος πρόσφατα είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο- δεν έγινε γνωστός, ωστόσο μετά το τέλος της συνάντησης ο Τραμπ είπε ότι με τον Γουέστ είναι «απλά φίλοι» και τον χαρακτήρισε «καλό άνθρωπο».

Από την πλευρά του, ο Γουέστ υπήρξε ιδιαίτερα σιωπηλός στη διάρκεια φωτογράφισης με τον Τραμπ. Όταν κάποιος τον ρώτησε γι’ αυτό, εκείνος απάντησε: «Αυτή τη στιγμή, απλά θέλω να βγάλω μια φωτογραφία».

Δεν έγινε γνωστό εάν η ομάδα του Τραμπ προσπαθεί να προσεγγίσει τον Κάνιε Γουέστ για μια εμφάνιση στην ορκωμοσία.

Έπειτα από τις δηλώσεις του υπέρ του Τραμπ, θαυμαστές του Γουέστ τον είχαν γιουχάρει σε συναυλία στην Καλιφόρνια.

Εάν ο Τραμπ δεν βρει τα «πρώτα» ονόματα, τότε είναι πιθανό στην ορκωμοσία, οι παρευρισκόμενοι να ακούσουν τραγούδια του Κιντ Ροκ και του Μπίλι Ρέι Σάιρους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024