Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη η 43χρονη που είχε αποδράσει με «βραχιολάκι»

Συνελήφθη η 43χρονη που είχε αποδράσει με «βραχιολάκι»

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας στην Κηφισιά η 43χρονη η οποία στις 19 Νοεμβρίου είχε αποδράσει παραβιάζοντας τον κατ' οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» που της είχε επιβληθεί. Μαζί της συνελήφθη ο 37χρονος σύζυγός της.

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας σε σπίτι στην Κηφισιά η 43χρονη η οποία στις 19 Νοεμβρίου είχε αποδράσει με το «βραχιολάκι» που της είχε επιβληθεί.

Σε βάρος της εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή της, λόγω της παραβίασης του κατ’ οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επιτήρηση.

Η εν λόγω γυναίκα, η πρώτη από τους κρατούμενους με ειδικό βραχιολάκι που κατέφερε να αποδράσει, κατηγορείται, από κοινού με άλλα 18 άτομα, για εμπλοκή στην υπόθεση Energa και Hellas Power.

Το απόγευμα της 19ης Νοεμβρίου είχε βγει από το σπίτι της στην Ομόνοια, παραβιάζοντας τον κατ’ οίκον περιορισμό.

Η εταιρεία που έχει αναλάβει την παρακολούθηση των κρατουμένων με βραχιολάκι έλαβε σήμα από τον πομπό της και το παρακολούθησε, ώσπου ο πομπός σταμάτησε να εκπέμπει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι υπάλληλοί της που έφτασαν στο σημείο βρήκαν το βραχιολάκι κομμένο, αλλά η γυναίκα είχε γίνει άφαντη. Αμέσως ειδοποιήθηκε το σύστημα της Αστυνομίας, ώστε να μη μπορέσει να διαφύγει στο εξωτερικό και αναζητείτο από τότε.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που την εντόπισαν συνελήφθη μαζί της ο 37χρονος σύζυγός της. Σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Σε βάρος του εκκρεμούσαν και 16 καταδικαστικές αποφάσεις, για παράβαση του Νόμου περί επιταγών, με συνολική ποινή 13 έτη και τρεις μήνες κάθειρξης και συνολική χρηματική ποινή 13.800 ευρώ.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024