Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρεμιέρα για το γκανγκστερικό «Peaky Blinders» στις 14/12 στην Cosmote ΤV

Πρεμιέρα για το γκανγκστερικό «Peaky Blinders» στις 14/12 στην Cosmote ΤV

...

To δημοφιλές βρετανικό δράμα εγκλήματος, Peaky Blinders, βασισμένο στην πραγματική ιστορική ομώνυμη συμμορία του Μπέρμιγχαμ, κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 23:00, στο COSMOTE 4HD.

Η σειρά μας μεταφέρει στην Αγγλία το 1919, μετά τον A’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σε μία εποχή οικονομικής κρίσης και καθημερινής μάχης για επιβίωση. Επίκεντρο της σειράς είναι η διαβόητη συμμορίαPeaky Blinders που απαρτίζεται από την πολυπληθή οικογένεια Σέλμπι, η οποία χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να αποκτήσει δύναμη. Αρχηγός της συμμορίας είναι ο Τόμι, τον οποίο υποδύεται ο σαγηνευτικός Κίλιαν Μέρφι, ο οποίος ελέγχει τον τζόγο και το εμπόριο λαθραίων τσιγάρων και ποτών, σε όλο το Μπέρμιγχαμ. Αντίπαλος τους, ο νέος αρχηγός της αστυνομίας Τσέστερ Κάμπελ (Σαμ Νιλ), ο οποίος στοχεύει να καθαρίσει την πόλη από τις εγκληματικές συμμορίες.

Στην σειρά παίζουν επίσης οι Έλεν ΜακΚρόρυ, Τομ Χάρντι, Νόα Τέιλορ, Πολ Άντερσον, Σόφι Ραντλ, Τζο και Φιν Κόουλ και άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί.

Το Peaky Blinders μας προσφέρει μία πιο ρεαλιστική ματιά στον καθημερινό αγώνα επιβίωσης της κατώτερης τάξης, στη σκληρότητα του υποκόσμου και στις πληγές που άφησε ο πόλεμος αλλά και στα πολιτικά προβλήματα της χώρας.

Το παρατσούκλι της συμμορίας προκύπτει από τα χαρακτηριστικά flat caps (στρόγγυλα καπέλα με μια λεπτή προεξοχή στο μπροστινό μέρος) που φορούσαν, στα οποία έραβαν ξυράφια μετατρέποντας τα σε αυτοσχέδια όπλα κατά των αντιπάλων τους.

Τα φιλόδοξα σχέδια της διάσημης συμμορίας να καταλάβουν το Λονδίνο δεν σταματούν εδώ, καθώς το δημοφιλές γκανγκστερικό δράμα του Στίβεν Νάιτ, ανανεώθηκε για δύο ακόμη κύκλους. Ενώ σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση θα ολοκληρωθεί το 2018.

Η σειρά είναι μια παραγωγή των Κάριν Μάνταμπακ και Tiger Aspect Productions και κάθε κύκλος περιλαμβάνει 6 επεισόδια, διάρκειας 55 λεπτών.

entertainment.in.gr

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024