Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα ενότητας έστειλε από την Κέρκυρα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Ο μητροπολίτης Κέρκυρας Παξών και Διαποντίων νήσων Νεκτάριος υποδέχεται τον κ. Ιερώνυμο στο αεροδρόμιο

Μήνυμα ενότητας έστειλε από την Κέρκυρα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Μήνυμα ενότητας σε όλους τους Έλληνες, προκειμένου να ξεπεράσουν την κρίση, έστειλε από την Κέρκυρα ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. «Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός, κρίσεις έχει περάσει πολλές αυτός ο τόπος» είπε κατά την άφιξή του στο νησί.

Μήνυμα ενότητας σε όλους τους Έλληνες, προκειμένου να ξεπεράσουν την κρίση, έστειλε από την Κέρκυρα ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

«Σήμερα σε αυτή τη δύσκολη περίπτωση που ζούμε, σε μία κρίσιμη περίοδο, όλοι αναζητούμε στηρίγματα, ζητούμε μέσα σε αδιέξοδα να βρούμε διέξοδο, προσπαθούμε με κάθε τρόπο και καλά κάνουμε .

»Αλλά το πρώτο, το απαραίτητο και το ζητούμενο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή και πρέπει να αγωνιστούμε γι’ αυτό, είναι να είμαστε όλοι μαζί αγαπημένοι, ενωμένοι, σαν να είμαστε μία γροθιά και να προσπαθήσουμε ο καθένας με τις δυνάμεις που διαθέτει, ενωμένοι να περάσουμε στην απέναντι όχθη. Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός, κρίσεις έχει περάσει πολλές αυτός ο τόπος, αλλά ενωμένοι όταν είμαστε τα αντιμετωπίζουμε» είπε στις πρώτες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Καποδίστριας».

Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος ταξίδεψε στην Κέρκυρα ενόψει της εορτής του προστάτη του νησιού Αγίου Σπυρίδωνα τη Δευτέρα.

Το απόγευμα της Κυριακής θα προεξάρχει του πανηγυρικού εσπερινού στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, ενώ τη Δευτέρα θα προεξάρχει του αρχιερατικού συλλείτουργο. Αργά το απόγευμα, μετά το πέρας του πανηγυρικού εσπερινού, σε μία ειδική τελετή στην Ιόνιο Ακαδημία, ο Αρχιεπίσκοπος θα αναγορευτεί σε επίτιμο διδάκτορα του Ιονίου Πανεπιστημίου, του τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024