Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη μεθυσμένος 26χρονος ειδικός φρουρός που απείλησε με όπλο

Συνελήφθη μεθυσμένος 26χρονος ειδικός φρουρός που απείλησε με όπλο

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος 26χρονου ειδικού φρουρού, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κεραμεικό, όπου υπό την επήρεια αλκοόλ έβγαλε όπλο και προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος αλλοδαπού. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος 26χρονου ειδικού φρουρού, ο οποίος υπηρετεί στην Αττική.

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, στην πλατεία Κεραμεικού, καθώς, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πλησίασε δύο νεαρούς υπηκόους Λιβύης και απαίτησε να τον ακολουθήσει ο ένας από αυτούς.

Αυτός αρνήθηκε και τότε ο ειδικός φρουρός τον εξανάγκασε υπό την απειλή του υπηρεσιακού όπλου του, ωστόσο ακινητοποιήθηκε τελικά και αφοπλίστηκε από τους δύο αλλοδαπούς, oι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα ως σπουδαστές Στρατιωτικών Σχολών.

Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και σε βάρος του διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024