Η νικήτρια Κύμη και ο μόνιμα… κοιμισμένος ΠΑΟΚ
Τεράστια νίκη για την Κύμη που υπερασπίστηκε με επιτυχία την έδρα της απέναντι στο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 93-82 σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Κοστόφ με 21 πόντους, με άξιο συμπαραστάτη τον Ελ Αμίν (17 πόντους και 8 ασίστ). Απο τον «Δικέφαλο του Βορρά» ξεχώρισε ο Χρυσικόπουλος με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ.
Τεράστια νίκη για την Κύμη που υπερασπίστηκε με επιτυχία την έδρα της απέναντι στο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 93-82 σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Κοστόφ με 21 πόντους, με άξιο συμπαραστάτη τον Ελ Αμίν (17 πόντους και 8 ασίστ). Απο τον «Δικέφαλο του Βορρά» ξεχώρισε ο Χρυσικόπουλος με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ.
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε «φουριόζος» τον αγώνα και με τους Σάιμπερτ, Τέιλορ και Κλάντον να κάνουν ότι θέλουν στην επίθεση τελείωσε την πρώτη περίδο με διψήφιο προβάδισμα (17-27 στο 10΄). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Κύμη με τα καλάθια των Τουντζαράκη και Ελ Αμιν μείωσε στους 4 (31-35 στο 15΄) αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» βασιζόμενος κυρίως στον Χρυσικόπουλο κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο (40-45).
Στην τρίτη περίοδο ξεκίνησε το φοβερό επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων, που πέτυχαν 32 πόντους σε αυτό το διάστημα, καταφέρνοντας να περάσουν μπροστά με 72-63 στο 30΄. Στην τέταρτη περίοδο τα δύο συνεχόμενα τρίποντα απο Σιγκούνα και Κοστόφ έδωσαν προβάδισμα 13 πόντων (80-67 στο 34΄)στους γηπεδούχους το οποίο διατήρησαν εύκολα μέχρι το τέλος, παίρνοντας την 4η φετινή τους νίκη με το τελικό 93-82.
Τα δεκάλεπτα: 17-27, 34-37, 72-63, 93-82
Διαιτητές: Σχοινάς, Μάνος, Μπίκας
Κύμη (Μπρατσιάκος): Αντεγκμπόγιε 7, Τσούπκοβιτς 11, Κοστόβ 21, Μόργκαν 9, Ελ Αμίν 17, υντζιαράκης 7 , Σιγκούνας 6 , Σταμάτης 9, Πάλμπλαντ 6.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κόνιαρης 5, Τέιλορ 9, Μιλιένοβιτς 11, Σάιμπερτ 19, Κλάντον 14, Χρυσικόπουλος 20, Τσόχλας 2, Γλυνιαδάκης 2, Καραμανώλης, Μπράιαντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι γράφουν στο Μεξικό για Κρουζ Αζούλ και Γιακουμάκη
- Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει στη σειρά των τελικών όταν επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση» (vid)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442