Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατηγορούμενος για τη δολοφονία 23χρονης ο σύντροφός της

Κατηγορούμενος για τη δολοφονία 23χρονης ο σύντροφός της

Στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας 23χρονης στη Χαλκίδα έφτασε η Αστυνομία. Αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης τον 28χρονο σύντροφό της, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της από πρόθεση.

Στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας 23χρονης στη Χαλκίδα έφτασε η Αστυνομία.

Αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας συνέλαβαν το απόγευμα της Τρίτης τον 28χρονο σύντροφό της, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της από πρόθεση.

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Κυριακή. Τελικά εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ της Δευτέρας, όταν η αδελφή της ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. ότι το πτώμα της πιθανόν να βρίσκεται μέσα στο ξύλινο παράπηγμα όπου το ζευγάρι Ρομά διέμενε, στην περιοχή Αλάτσατα στην πόλη της Χαλκίδας, κοντά στο νέο νοσοκομείο.

Από την αυτοψία διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της επήλθε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή, ως αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας, χωρίς ωστόσο το θύμα να φέρει εμφανή τραύματα από όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο. Πάντως, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα σπασμένο σκουπόξυλο.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, ο 28χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, όπου και συνελήφθη κατόπιν εντάλματος του Β’ Ανακριτή Χαλκίδας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ομολόγησε την πράξη του, ισχυριζόμενος ότι ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, για λόγους που έως τώρα δεν αποκαλύπτει.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα ανήλικο αγόρι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024