Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην Αβάνα ο Τσίπρας για την εκδήλωση στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο

Στην Αβάνα ο Τσίπρας για την εκδήλωση στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο

Στην Αβάνα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις στη μνήμη του ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο. «Ο Φιντέλ Κάστρο ενέπνευσε όχι μόνο τους λαούς της Λατινικής Αμερικής αλλά και την επαναστατική φλόγα σε όλο τον κόσμο» δήλωσε. Δείτε το βίντεο.

Στην Αβάνα βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις στη μνήμη του ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο.

Η κεντρική εκδήλωση, στην οποία θα παραστούν πολιτικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί στις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (19:00 το απόγευμα της Τρίτης τοπική ώρα), στην Πλατεία της Επανάστασης.

Κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο της Αβάνας, ο πρωθυπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τον κουβανικό λαό για το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο και τόνισε ότι οι αρχές του θα συνεχίσουν να συνδέουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

«Ο Φιντέλ Κάστρο ενέπνευσε όχι μόνο τους λαούς της Λατινικής Αμερικής αλλά και την επαναστατική φλόγα σε όλο τον κόσμο. Οι λαοί, όσο μακριά κι αν βρίσκονται ενώνονται πάνω σε κοινά προτάγματα όπως η αξία της κοινωνικής δικαιοσύνης», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Αλ. Τσίπρας.

Την Πέμπτη τα ξημερώματα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει επιστρέψει στην Αθήνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024