Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H τρυφερή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της H&M από τον Γουές Άντερσον

H τρυφερή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της H&M από τον Γουές Άντερσον

...

Μαντώ Σιώμου

Πέρασαν δύο χρόνια από την υπέροχη ταινία The Grand Budapest Hotel του μεγάλου και ιδιόρρυθμου σκηνοθέτη Γουές Άντερσον, και ενώ αναμένουμε το επόμενο έργο του μέσα στο 2018, πήραμε μια πρόωρη γεύση από το χρωματιστό κόσμο του, μέσα από τη νέα Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της H&M.

Ο Άντερσον βρίσκεται πίσω από την εορταστική καμπάνια της εταιρείας ρούχων H&M, με τίτλο Come Together, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα.

Η διαφήμιση λαμβάνει χώρα μέσα στο τρένο «H&M Express» ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο εισπράκτορας του τρένου Ραλφ, τον οποίο υποδύεται ο διάσημος ηθοποιός Έιντριεν Μπρόντι, ενημερώνει τους επιβάτες -διάφορες προσωπικότητες οι οποίες παρουσιάζονται σε ξεχωριστά μικρά διαμερίσματα, με το κλασικό κινούμενο στιλ του Άντερσον- ότι λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών δεν θα προλάβουν να φτάσουν σπίτι για τα Χριστούγεννα. Τότε ο Ραλφ και ο βοηθός του ετοιμάζουν μια έκπληξη για τους επιβάτες και ειδικά για κάποιον μικρό ταξιδιώτη.

Το Come Together περιέχει πολλές ευχάριστες μικρές πινελιές (βασικό χαρακτηριστικό του σκηνοθέτη) όπως για παράδειγμα, μία από τους επιβάτες διαβάζει το μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι «Ο φόνος δεν είναι παιχνίδι». Κάθε επιβάτης έχει μια μικρή φωτογραφία από το πιο κοντινό και αγαπημένο του πρόσωπο, όπου για κάποιον είναι απλά ένας σκύλος. Η ηχηρή φωνή του Μπρόντι θυμίζει τον Τζορτζ Κλούνεϊ ενώ την παράσταση κλέβει, η λήψη στον άδειο διάδρομο του τρένου, ο οποίος σκοτεινιάζει και φωτίζεται μυστηριωδώς, καθώς περνάνε τα λεπτά.

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαφήμισης ακούγεται μια Χριστουγεννιάτικη χορωδία να τραγουδάει το «Μικρό Τυμπανιστή», και κάθε φορά που κάποιος ανοίγει το παράθυρο η μουσική δυναμώνει. Αργότερα ακούγεται το τραγούδι Happy Xmas (War Is Over) του Τζον Λένον.

Πρόκειται για ένα μοναδικό μίνι-φιλμ γεμάτο από τα χαρακτηριστικά σκηνοθεσίας του Άντερσον, όπως η απίστευτη ακρίβεια στις εικόνες, τα έντονα χρώματα αλλά και το ρετρό ύφος.

«Η ιστορία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ εφόσον ζούμε σε μία εποχή που το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε μια αγκαλιά σε έναν άγνωστο» δηλώνει ο Μπρόντι για την διαφήμιση.

entertainment.in.gr

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024