Στην πρεσβεία της Κούβας έδωσε συλλυπητήρια για τον Κάστρο ο Κουτσούμπας
«Ο σύντροφος Φιδέλ Κάστρο θα ζει για πάντα στις καρδιές μας» έγραψε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο βιβλίο συλλυπητηρίων που έχει ανοίξει στην πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα.
«Ο σύντροφος Φιδέλ Κάστρο θα ζει για πάντα στις καρδιές μας» έγραψε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο βιβλίο συλλυπητηρίων που έχει ανοίξει στην πρεσβεία της Κούβας στην Αθήνα.
Ο κ. Κουτσούμπας επισκέφθηκε την πρεσβεία προκειμένου να εκφράσει τα συλλυπητήρια του κόμματος για την απώλεια του ιστορικού ηγέτη της κουβανικής επανάστασης.
«Ο σύντροφος Φιδέλ Κάστρο θα ζει για πάντα στις καρδιές μας, στην ιστορική μνήμη, στη συλλογική συνείδηση του ελληνικού λαού, όλων των λαών του κόσμου, ως ο comandante των καταπιεσμένων, στον αγώνα ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση, τον ιμπεριαλισμό, στον αγώνα για μία δίκαιη νέα κοινωνία του σοσιαλισμού-κομμουνισμού. Hasta la victoria siempre» είναι το πλήρες κείμενο του μηνύματος.
Συνέχεια για τις πανελλαδικές σήμερα με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στην Άλγεβρα - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τα θέματα και τις απαντήσεις
Πρόκειται για το δεύτερο -και τελευταίο- μάθημα Γενικής Παιδείας που δίνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές, καθώς από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουνίου έως και τις 16 Ιουνίου 2025, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας