
Παράσταση διαμαρτυρίας από εργαζόμενους του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»
Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της διοίκησης του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα το Σωματείο Εργαζομένων, με βασικό αίτημα να μην απολυθεί κανένας επικουρικός γιατρός.
Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της διοίκησης του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα το Σωματείο Εργαζομένων, με βασικό αίτημα να μην απολυθεί κανένας επικουρικός γιατρός.
Όπως αναφέρουν το σωματείο και η ΕΙΝΑΠ του «Ευαγγελισμού», τις επόμενες ημέρες πρόκειται «να απολυθεί επικουρική γιατρός ορθοπεδικός και ακολουθούν και άλλοι».
Σημειώνουν ότι «πριν τις συγχωνεύσεις το 2013, υπηρετούσαν 14 ειδικευμένοι ορθοπεδικοί, ενώ σήμερα υπηρετούν μόλις 8, που θα γίνουν 7 με την απόλυση της επικουρικής και οι περισσότεροι με 30 και 35 χρόνια υπηρεσίας, με ότι αυτό συνεπάγεται από άποψη φυσικής αντοχής για τις τεράστιες ανάγκες της εφημερίας, των χειρουργείων κ.λπ.».
Ανάλογη παράσταση διαμαρτυρίας είχε πραγματοποιηθεί και στο Νοσοκομείο Νίκαιας για «την απόλυση» ενδοκρινολόγου.
Οι εργαζόμενοι στο «Ευαγγελισμό», ζητούν να μην απολυθεί κανένας επικουρικός, σταθερή δουλειά για όλους και μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- 80 χρόνια Cher: Από το ορφανοτροφείο, Βασίλισσα των comeback – Τα σκάνδαλα, η κακοποίηση, οι νίκες
- Διεθνείς καταδίκες για τους δεμένους πισθάγκωνα και γονατιστούς ακτιβιστές του στολίσκου για τη Γάζα
- Πετρ Βλαχόφσκι: Δια βίου αποκλεισμός στον Τσέχο προπονητή που βιντεοσκοπούσε κρυφά γυναίκες παίκτριες
- Ο Νίκος Δένδιας στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: Δεν πιστεύω στο αφήγημα των «ήρεμων νερών»
- Κατασκευή νέας υδατοδεξαμενής 8.300 m3 στο Δήμο Καλαμάτας
- Οι Πορτογάλοι τίμησαν τη μνήμη του Ζότα με μια συγκινητική κίνηση
