Πορεία κατά του ρατσισμού από συλλογικότητες το Σάββατο στο Κερατσίνι
Πορεία διαμαρτυρίας κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού διοργανώνεται το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κερατσίνι, από τοπικές συλλογικότητες. Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με αφορμή παλιότερες ρατσιστικές επιθέσεις, αλλά κυρίως εξαιτίας των αντιδράσεων που προέκυψαν πρόσφατα από ορισμένους φορείς και κατοίκους του Κερατσινίου, εξαιτίας της φιλοξενίας 20 ασυνόδευτων προσφυγόπουλων σε ιδιωτικό χώρο από τη ΜΚΟ Praxis.
Πορεία διαμαρτυρίας κατά της ξενοφοβίας και του ρατσισμού διοργανώνεται το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κερατσίνι, από τοπικές συλλογικότητες (Συνέλευση της Πλατείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Αυτοοργανωμένος χώρος αλληλεγγύης και ρήξης ΡΕΣΑΛΤΟ).
Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με αφορμή παλιότερες ρατσιστικές επιθέσεις, αλλά κυρίως εξαιτίας των αντιδράσεων που προέκυψαν πρόσφατα από ορισμένους φορείς και κατοίκους του Κερατσινίου, εξαιτίας της φιλοξενίας 20 ασυνόδευτων προσφυγόπουλων σε ιδιωτικό χώρο από τη ΜΚΟ Praxis.
Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα στην πλατεία Λαού, στα Ταμπούρια και οι διοργανωτές ζητούν από τον κόσμο να συμμετάσχει στην πορεία, που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής