Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε επτά αυτοκίνητα στα Πετράλωνα, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η φωτιά εκδηλώθηκε στην οδό Δαιδαλίδων 43 και τα στοιχεία δείχνουν εμπρησμό.
Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε επτά αυτοκίνητα στα Πετράλωνα, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Η φωτιά συμφωνα με την πυροσβεστική εκδηλώθηκε στην οδό Δαιδαλίδων 43. Η Πυροσβεστική κάνει λόγο για εμπρησμό, από δράστη ή δράστες που πιθανότατα περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό τα οχήματα. Υπολείμματα εκρηκτικού-εμπρηστικού μηχανισμού δεν βρέθηκαν. {{{ map }}} Από τις φλόγες καταστράφηκαν ολοσχερώς τρία αυτοκίνητα, ενώ άλλα τέσσερα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.
«Ήμασταν στο σπίτι μας όταν ακούσαμε μια έκρηξη και μετά τις φωνές γειτόνων ότι έπιασε φωτιά. Κατέβηκα στο δρόμο και είδα το αυτοκίνητό μου να καίγεται» δήλωσε στο ΣΚΑΪ η ιδιοκτήτρια ενός εκ των ΙΧ.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).