Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάθε Δευτέρα στο Cosmote TV τo κατασκοπικό θρίλερ «Berlin Station»

Κάθε Δευτέρα στο Cosmote TV τo κατασκοπικό θρίλερ «Berlin Station»

...

Το τηλεοπτικό κατασκοπικό θρίλερ Berlin Station σε σκηνοθεσία Τζουζέπε Καποτόντι, προβάλλεται στο κανάλι των τηλεοπτικών σειρών της Paramount Television, COSMOTE 4HD κάθε Δευτέρα στις 23.00, ενώ πρόσφατα ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο.

Tο Berlin Station βασίζεται στο συναρπαστικό μυθιστόρημα του Αμερικανού Όλεν Στάινχαουερ, συγγραφέα του βιβλίου «The Tourist» (2009), το οποίο έλαβε πολύ καλές κριτικές και ανέδειξε τον Στάινχαουερ ως έναν από τους πιο περιζήτητους συγγραφείς μυθιστορημάτων κατασκοπείας.

Ο Στάινχαουερ έγραψε το σενάριο της σειράς, ενώ εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους παραγωγούς Μπραντ Γουίντερς και Μάικλ Ρόσκαμ. Το Βerlin Station αποδείχθηκε ακόμα πιο δημοφιλές, καθώς βασίστηκε στον απόηχο των συνταρακτικών αποκαλύψεων των διάσημων πλέον κατασκόπων Έντουαρντ Σνόουντεν και Τζούλιαν Ασάνζ.

Η πλοκή της σειράς ακολουθεί τον Ντάνιελ Μϊλερ, τον οποίο υποδύεται ο Βρετανός ηθοποιός Ρίτσαρντ Αρμιτάζ (Hobbit: Η Μάχη των Πέντε Στρατών), έναν νεοδιορισμένο μυστικό πράκτορα που φτάνει στα γραφεία της CIA στο Βερολίνο, για να ανακαλύψει μια πηγή διαρροής εμπιστευτικών πληροφοριών. Ο Μίλερ υπό την καθοδήγηση του βετεράνου αξιωματικού Χέκτορ Ντεζάν (Ρις Ίφανς), μαθαίνει να τα βγάζει πέρα στο δύσκολο κόσμο του πράκτορα, δηλαδή να αντιμετωπίζει την παραπλάνηση, τους κινδύνους και τους ηθικούς συμβιβασμούς.

Στο Berlin Station, τη δεύτερη original σειρά του Epix, πρωταγωνιστούν επίσης οι ηθοποιoί Μισέλ Φορμπς, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Τάμλιν Τομίτα, Λίλαντ Όρσερ και Ρίτσαρντ Ντιλέιν.

Πρόκειται για ένα καλογυρισμένο κατασκοπικό θρίλερ με εξαιρετικές σκηνές δράσης και ερμηνείες, καθώς και θεωρίες συνωμοσίας που ξεπερνούν κάθε φαντασία.

entertainment.in.gr

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024