Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ναι» από Πετρέους στον Τραμπ, εάν του προτείνει θέση

«Ναι» από Πετρέους στον Τραμπ, εάν του προτείνει θέση

Οπωσδήποτε «ναι» θα απαντήσει στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ο στρατηγός εν αποστρατεία Ντέιβιντ Πετρέους, πρώην επικεφαλής των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων και πρώην διευθυντής της CIA, εφόσον του προταθεί μία θέση. Δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει ότι ο Πετρέους, ο οποίος το 2012 υπέβαλε την παραίτησή του από την CIA επειδή, όπως παραδέχθηκε, είχε εξωσυζυγικό δεσμό, βολιδοσκοπείται για τη θέση του υπουργού Άμυνας.

Οπωσδήποτε «ναι» θα απαντήσει στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ο στρατηγός εν αποστρατεία Ντέιβιντ Πετρέους, πρώην επικεφαλής των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων και πρώην διευθυντής της CIA, εφόσον του προταθεί μία θέση.

Δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέρει ότι ο Πετρέους, ο οποίος το 2012 υπέβαλε την παραίτησή του από την CIA επειδή, όπως παραδέχθηκε, είχε εξωσυζυγικό δεσμό, βολιδοσκοπείται για τη θέση του υπουργού Άμυνας.

«Εχω ξαναβρεθεί στη θέση ένας πρόεδρος να μου απευθυνθεί στο Οβάλ Γραφείο, σε μία δύσκολη στιγμή, λέγοντάς μου: “Σου ζητώ ως πρόεδρός σου και επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων να αναλάβεις τη Διεθνή Δύναμη Αρωγής για την Ασφάλεια στο Αφγανιστάν (ISAF)”. Το μόνο που μπορείς να απαντήσεις είναι “ναι, κύριε Πρόεδρε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πετρέους σε συνέντευξή του στο BBC.

Ο Πετρέους επέβλεπε τις διεθνείς δυνάμεις στο Ιράκ και το Αφγανιστάν και επί Ομπάμα διορίστηκε διευθυντής της CIA.

Για τον νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Δεν είχα επαφή μαζί του στο παρελθόν. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί. Είναι ενδιαφέρον ωστόσο ότι όσοι έχουν συζητήσει μαζί του μιλούν για έναν ελκυστικό τύπο, πολύ φιλόξενο και ευγενικό, που κάνει πολλές ερωτήσεις και διάλογο. Είναι ένας άνθρωπος που τα έχει καταφέρει καλά στη ζωή του», αρκέστηκε να σχολιάσει ο Πετρέους για τον Τραμπ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024