Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συζητούν για το «διαζύγιο» ο Λέσκοτ με την ΑΕΚ

Συζητούν για το «διαζύγιο» ο Λέσκοτ με την ΑΕΚ

Με άδοξο τέλος κινδυνεύει να στιγματιστεί η μεγαλύτερη (από πλευράς ονόματος) μεταγραφή που έχει πραγματοποιήσει η ΑΕΚ στη δεκαετία που διανύουμε. Ο Τζόλεον Λέσκοτ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους της Ενωσης ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, η οποία δεν αποκλείεται να σημαίνει και πρόωρο «αντίο».

Με άδοξο τέλος κινδυνεύει να στιγματιστεί η μεγαλύτερη (από πλευράς οινόματος) μεταγραφή που έχει πραγματοποιήσει η ΑΕΚ στη δεκαετία που διανύουμε.

Ο Τζόλεον Λέσκοτ βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τους ανθρώπους της Ενωσης ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση, η οποία δεν αποκλείεται να σημαίνει και πρόωρο «αντίο».

Από το πρωί οι εκπρόσωποι του Αγγλοι αμυντικού έχουν συνεχείς συναντήσεις με στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ και το μοναδικό δεδομένο έως τώρα είναι ότι ο Λέσκοτ επιθυμεί να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, τουλάχιστον για όσο διάστημα διαρκεί η αποθεραπεία του.

Το ενδεχόμενο αυτό δεν αρέσει καθόλου στους «κιτρινόμαυρους» που θέλουν να έχουν «από κοντά» τον παίκτη. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο «μοιραίος» τραυματισμός του που έμελλε να τον αφήσει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες, συνέβη όταν γυμναζόταν μόνος στην πατρίδα του, με τη ευκαιρία ολιγοήμερης άδειας.

Η πλευρά Λέσκοτ συζητά ακόμα και την λύση της συνεργασίας. Είναι ένα ενδεχόμενο που έχει πέσει στο τραπέζι και σε πρώτη φάση σόκαρε τους ανθρώπους της Ενωσης. Δεν είναι και λίγο, το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού να εξελιχθεί σε μεγάλη απογοήτευση πριν καν φτάσουμε στον Δεκέμβρη.

Από την άλλη πλευρά, όμως, αν προσεγγίσει κανείς ρεαλιστικά την υπόθεση συνειδητοποιεί ότι αυτή ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να λυθεί με ευνοϊκούς όρους ένα υψηλό, κλειστό διετές συμβόλαιο με έναν ποδοσφαιριστή που κανείς δεν γνωρίζει πότε (και κυρίως αν…) θα επιστρέψει σε τοπ επίπεδο.

Ες αύριον τα σπουδαία, λοιπόν, καθώς στην ΑΕΚ δεν έκρυβαν μετά τις συνεχείς επαφές πως «… ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει αύριο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024