Με Μπεργκ, αλλά χωρίς Εμποκού και Λέτο ο Παναθηναϊκός στο Άμστερνταμ
Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο Άμστερνταμ εναντίον του Άγιαξ το βράδυ της Πέμπτης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Πλην του τιμωρημένου, Εμποκού και του τραυματία, Λέτο, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.
Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο Άμστερνταμ εναντίον του Άγιαξ το βράδυ της Πέμπτης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Πλην του τιμωρημένου, Εμποκού και του τραυματία, Λέτο, ο Αντρέα Στραματσόνι δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.
Ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ξεκίνησε κανονικά προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του στο δικέφαλο, αλλά και οι Ζέκα, Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Λεντέσμα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και εκτός απρόοπτου θα βρίσκονται και στο αρχικό σχήμα.
Μοναδικό ερωτηματικό για τον Ιταλό τεχνικό είναι ο Μπεργκ, που έχει μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης και δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί ενόψει Πανιωνίου και να μπει ως αλλαγή.
Μετά την προπόνηση, τελευταία επί ελληνικού εδάφους (η αποστολή αναχωρεί αύριο για το Άμστερνταμ), ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία.
Πρόκειται για τους: Στιλ, Κοτσόλη, Ξενόπουλο, Μέστο, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Μολέδο, Σάμπα, Ιβανόφ, Χουλτ, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Μίγγο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι και Πίσπα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τζένιφερ Λόρενς – Έμα Στόουν: Τελικά υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους;
- Γιατί τα social media προκαλούν τόσο άγχος στην Gen Z;
- Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες κυκλοφορίας – Δεν θα «σβήνονται» τα πρόστιμα
- Πόσο υγιεινά είναι τελικά τα φρούτα και τα λαχανικά;
- Γιατί οι παμπ στη Βρετανία δεν δέχονται Εργατικούς – «Δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματική ζωή»
- «Ο κόσμος μου όλος» – Το πατρικό σπίτι του εφήβου Ντέιβιντ Μπόουι ανοιχτό στο κοινό από το 2027



