Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστουγεννιάτικα Bazaar 2016

Χριστουγεννιάτικα Bazaar 2016

...

Επιμέλεια: Μαρία Παπουτσή

Τα χριστουγεννιάτικα bazaars αποτελούν θεσμό εν όψει εορτών και πραγματοποιούνται για καλό σκοπό. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές – πανέμορφα αντικείμενα, χρηστικά και διακοσμητικά, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, παιχνίδια, βιβλία, λιχουδιές, κεριά, χριστουγεννιάτικα στολίδια και βεβαίως πολλά-πολλά γούρια.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

  • Το 13ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr θα λάβει χώρα το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρες 10:00 – 20:00, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός). Στο Χριστουγεννιάτικο αυτό Βazaar θα βρει κανείς:
    • Σκανδαλωδώς γούρικα γούρια για τη νέα χρονιά και χριστουγεννιάτικα στολίδια φτιαγμένα από τους εθελοντές μας με μεράκι και αγάπη
    • Κοσμήματα με θέμα τα ζώα-και όχι μόνο, θα υπάρχουν και σικ και κομιλφό
    • Είδη για το σκύλο και τη γάτα – πώς θα μπορούσαν να λείπουν;
    • Δώρα και διακοσμητικά αντικείμενα, χειροποίητα και μη
    • Βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές
    • Ρούχα & αξεσουάρ μεταχειρισμένα-καθότι μόδα είναι και γυρίζει
    • Όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.Gr, t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες, ποδιές μαγειρικής, ομπρέλες και τσάντες
    • και φυσικά, πλούσιος μπουφές με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά, από τα χεράκια των εθελοντών μας.

    Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης.

  • Όπως κάθε χρόνο εδώ και 30 πλέον χρόνια, ο Άγιος Βασίλης παρκάρει το έλκυθρό του και περνάει ένα διήμερο λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι των νοτίων προαστίων, το παζάρι του ΣΠΑΖ. Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου του 2016 από τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα ραντεβού στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, δίπλα στο Μητροπολιτικό Ιατρείο Ελληνικού (πρώην αμερικάνικη βάση).
    Χειροτεχνήματα φτιαγμένα από:
    *Σωματείο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «Ο ΕΡΜΗΣ»
    *Save A Greek Stray
    *Γαϊδουροχώρα
    *Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού
    *Make A Wish
  • Το Xριστουγεννιάτικο Μπαζάρ της Ελληνικής Φιλοζωικής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Πολεμικό Μουσείο Αθήνας όπου θα διατίθονται με ρούχα σε προσιτές τιμές.
  • Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τους φίλους του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ)», μια ομάδα εθελοντών και φίλων του ιατρείου, που ζουν καθημερινά από κοντά τον αγώνα του ΜΚΙΕ για το ανθρώπινο δικαίωμα στην υγεία και την ακώλυτη πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
  • Στις 4 Δεκεμβρίου 2016, (από τις 10:00 μέχρι τις 18:00), στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης (στο χώρο της πρώην αμερικάνικης βάσης, κοντά στο σταθμό του μετρό «Ελληνικό»).
  • Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου, στο Γκάζι, πραγματοποιείται για 15η χρονιά το χριστουγεννιάτικο bazaar της εθελοντικής οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής». Το 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Ορφέως 58, 118 54, Σταθμός Μετρό «Κεραμεικός», έξοδος Κων/πόλεως) φιλοξενεί για ακόμη μια χρονιά την εκδήλωση.
    Το Βazaar έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των φίλων που το επισκέπτονται, πρωτίστως για την πρακτική του πρόθεση και τελικά επίτευξη, να χρηματοδοτεί την ετήσια λειτουργία του Κέντρου των Δρόμων Ζωής (Γαργηττίων 12, Γκάζι) που αφορά τη στήριξη κοινωνικά αποκλεισμένων παιδιών και οικογενειών στον Κεραμεικό, το Γκάζι, το Βοτανικό, το Μεταξουργείο. Το κέφι κορυφώνεται με ρυθμούς «lindy hop» από τους «Rhythm Hoppers», ενώ οι «Δον Κιχώτες» θα ανεβάσουν την παιδική παράσταση «Φιόγκος και κορδέλα».
  • Όπως κάθε χρόνο, εδώ και 30 και πλέον χρόνια, πραγματοποιείται και φέτος το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας (Κλεισόβης 18, Πειραιάς) από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ. Διάφορα είδη ευγενικής χορηγίας φίλων, εθελοντών και χορηγών του Ιδρύματός μας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Το Πρόγραμμα Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του, στη Στοά Κοραή (στάση μετρό Πανεπιστήμιο την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 από τις 11.00 έως τις 21.00Θα βρείτε χειροποίητα δώρα, στολίδια και γλυκά φτιαγμένα από τις δημιουργικές ομάδες του Προγράμματος.
  • Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» επιφυλάσσει πολλές και πολύ ευχάριστες εκπλήξεις στους επισκέπτες του, μικρούς και μεγάλους. Το bazaar θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στο Theoxenia Palace Hotel, στη Κηφισιά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι όσοι κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους συμβάλλουν στο έργο του Συλλόγου, αφού οι δημιουργοί και τα καταστήματα που συμμετέχουν προσφέρουν μέρος των εσόδων τους στο Σύλλογο.
  • Επίσης στο Βazaar θα λειτουργήσουν τα περίπτερα του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και του ELPIDA YOUTH, καθώς και τα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», όπου θα διατίθενται το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2016, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, πολλά μοναδικάκαι επώνυμα αντικείμενα σε χαμηλές τιμές, καθώς και πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές – μπάλες, στεφάνια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες, κοσμήματα, κ.ά.- που δημιούργησαν με πολλή αγάπη τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με τη βοήθεια των γονιών τους και των εθελοντών.
  • Το Open C.A.S.E. 303 μαζί με 18 καλλιτέχνες και δημιουργούς συνδιοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο PazarT 2016 (Λ. Κηφισίας 303, Κηφισιά), μια γιορτινή αγορά αντικειμένων τέχνης και δημιουργίας. Αντικείμενα τέχνης και design, πλεκτά ζωάκια, κοσμήματα από φυσικά υλικά, ασήμι, βότσαλο & ύφασμα, χειροποίητες τσάντες από τεχνόδερμα, μετάξι & βελούδο, πλεκτά αξεσουάρ, eternity scarfs και εσάρπες, γούρια, βραχιόλια από papier mache, χρηστικά αντικείμενα κ.ά. Κατά τη διάρκεια του PazarΤ 2016 μπορείτε επίσης να γευθείτε αλμυρές και γλυκές χειροποίητες λιχουδιές από τη Χαρά Γιαννακοπούλου.

    ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

  • Το Ίδρυμα «Η Θεοτόκος» την Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου πραγματοποιεί την ετήσια χριστουγεννιάτικη εορταγορά στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του μετρό στο Σύνταγμα από τις 09:00 έως τις 20:00. Τα έσοδα από το παζάρι θα διατεθούν για το Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με νοητικές αναπτυξιακές διαταραχές και διαταραχές του αυτιστικού φάσματος. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικων δώρων, φτιαγμένα από τους νέους του Ιδρύματος στα Εργαστήρια Επαγγελματικής Κατάρτισης.
  • Στις 29 και 30 Νοεμβρίου το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο Bazaar των Παιδικών Χωριών SOS θα φιλοξενηθεί στο Μετρό του Συντάγματος από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ.
  • Το 17ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού» θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Νοεμβρίου, στο Helexpo Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 39, τηλ. 210 6168888). Συμμετέχουν πρεσβείες με ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα όπου διαθέτουν παραδοσιακά προϊόντα των χωρών τους (υφάσματα, διακοσμητικά αντικείμενα, φαγητά κ.λπ.). Παράλληλα θα υπάρχουν πάγκοι με δώρα, βιβλία, δίσκους, παιχνίδια, αξεσουάρ και ρούχα. Το παζάρι θα είναι ανοιχτό Σάββατο και Κυριακή απο τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Τα έσοδα θα διατεθούν για τον Παιδικό Σταθμό και το φιλανθρωπικό έργο του σωματείου.
  • Ο Σύνδεσμος Θεραπευτικής Ιππασίας Ελλάδας (Λ. Παναγιώτη Κανελλοπουλου 10, τηλ. 2107488566), πιστός στο ραντεβού του, διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο παζάρι του την Κυριακή 27 Νοεμβρίου (9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα). Βόλτες με τα άλογα, παιδότοπος, facepainting, λαχειοφόρος αγορά, φαγητό, ποτό και πολλά δώρα.

      entertainment.in.gr

      Sports in

      LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

      LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

      Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

      in.gr | Ταυτότητα

      Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

      Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

      Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

      Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

      Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

      ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

      Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

      ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

      Τετάρτη 17 Απριλίου 2024