Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα»: πρεμιέρα σήμερα στον ANT1

«Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα»: πρεμιέρα σήμερα στον ANT1

Από τον γνωστό σεναριογράφο Λευτέρη Παπαπέτρου έρχεται στον ANT1, επιτέλους, μετά το ξεκαθάρισμα του τηλεοπτικού τοπίου, η μαύρη κωμωδία, με τον πρωτότυπο τίτλο «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…». Πού εστιάζει; Στις μέρες που προηγήθηκαν του δημοψηφίσματος στη χώρα μας! Το καλοκαίρι του 2015 κι ενώ το πρωθυπουργικό διάγγελμα για το δημοψηφίσμα ήταν μπροστά τους, οι […]

Από τον γνωστό σεναριογράφο Λευτέρη Παπαπέτρου έρχεται στον ANT1, επιτέλους, μετά το ξεκαθάρισμα του τηλεοπτικού τοπίου, η μαύρη κωμωδία, με τον πρωτότυπο τίτλο «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…».

Πού εστιάζει; Στις μέρες που προηγήθηκαν του δημοψηφίσματος στη χώρα μας!

Το καλοκαίρι του 2015 κι ενώ το πρωθυπουργικό διάγγελμα για το δημοψηφίσμα ήταν μπροστά τους, οι οικογένειες της Μαρίτσας και του Σπύρου Καψαμπέλη και της Μάγδας και του Αντώνη Ρεντούμη, τις οποίες χωρίζουν πολλά – και κυρίως οι πολιτικές τους πεποιθήσεις – αναγκάζονται να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους μια και τυγχάνει, σε αυτήν την κρίσιμη εβδομάδα να αρραβωνιάζουν τα παιδιά τους, τη Νεφέλη και τον Πέτρο.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκομαι γνωστούς και αγαπημένους θεατρικούς κυρίως ηθοποιούς όπως η Μαρία Καβογιάννη και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, καθώς επίσης τους Aλέξανδρο Λογοθέτη, Ζέτα Μακρυπούλια, Θοδωρή Κατσαφάδο, Ιωάννα Μαυρέα, Στέλλα Γκίκα, Παντελή Καναράκη και ο Νίκο Κάπιο.

Μαζί τους οι: Chalil Alizada, Γιάννης Αθητάκης, Αλέξανδρος Βάρθης, Βασίλης Γιακουμάρος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Στεφανία Γκουρνέλου, Πολυτίμη Κανέλλου, Μπάμπης Κλαλιώτης, Αυγουστίνος Κούμουλος, Ορνέλα Λούτη, Ματίνα Νικολάου, Δώρα Παπαδάτου, Σπύρος Σαραφιανός, Τίνα Τράκου, Κυριάκος Τσιάμης.

22:15| ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ – ANT1

entertainment.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024