Ξεθωριάζει στην κοινωνία το «φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι»
Το διαχρονικό σύνθημα «φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι» φαίνεται ότι έχει ξεθωριάσει, σύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής. Η γνώμη των πολιτών τον Μπαράκ Ομπάμα είναι σε συντριπτικό ποσοστό θετική, ενώ σε υψηλό επίπεδο είναι η δημοτικότητα των ΗΠΑ.
Βήματος της Κυριακής. Η γνώμη των πολιτών τον Μπαράκ Ομπάμα είναι σε συντριπτικό ποσοστό θετική, ενώ σε υψηλό επίπεδο είναι η δημοτικότητα των ΗΠΑ.
&source=in.gr">
Το διαχρονικό σύνθημα «φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι» φαίνεται ότι έχει ξεθωριάσει, σύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας της Κάπα Research για λογαριασμό του Βήματος της Κυριακής.
Η γνώμη των πολιτών για τον Μπαράκ Ομπάμα είναι σε συντριπτικό ποσοστό θετική ή μάλλον θετική (74%).
Στον αντίποδα βρίσκονται οι γνώμες των πολιτών για τον επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αφού το 60,5% δηλώνει δυσαρεστημένο ή μάλλον δυσαρεστημένο από την εκλογή του.
Σε επίπεδο χωρών, η Γαλλία παραμένει η πλέον αγαπημένη για τους πολίτες, έστω και αν το ποσοστό της έχει σημειώσει μικρή κάμψη: κινείται στο 75%, έναντι 84% το 2010 και 77,5% το 2005.
Ανεβασμένες σε δημοτικότητα είναι η Βρετανία (στη 2η θέση με 61,5%), η Ρωσία με 61% και οι ΗΠΑ με 57,5% (μόλις 28% το 2005). Ραγδαία υποχώρηση για τη Γερμανία: το 44,5% έχει θετική γνώμη έναντι 78,5% το 2005.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα