Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Η Κάρι Φίσερ αποκαλύπτει ότι είχε ερωτική σχέση με τον Χάρισον Φορντ

...

Σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή προχώρησε η ηθοποιός Κάρι Φίσερ που ερμηνεύει την πριγκίπισσα Λέια στον «Πόλεμο των Άστρων». Σύμφωνα με την Κάρι Φίσερ υπήρχε λόγος που η ίδια και ο Χάρισον Φορντ διατηρούσαν τόσο καλή χημεία: ήταν εραστές και στην πραγματικότητα.

Η Φίσερ αποκάλυψε το μυστικό που κράτησε επτασφράγιστο επί 40 χρόνια σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People για την προώθηση των απομνημονευμάτων της, του βιβλίου The Princess Diarist.

Το βιβλίο βασίζεται στο ημερολόγιο που κρατούσε την εποχή εκείνη η ηθοποιός και λέγεται ότι περιέχει πληροφορίες για τα παρασκήνια των γυρισμάτων του Πολέμου των Άστρων.

Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι η σχέση της με τον Φορντ κράτησε τρεις μήνες: ξεκίνησε και τελείωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας, το 1976, όπου εκείνη έπαιζε την πριγκίπισσα Λέια και εκείνος τον Χαν Σόλο.

«Ήταν πολύ έντονη σχέση. Ήμασταν ο Χαν και η Λέια τις καθημερινές και η Κάρι με τον Χάρισον το Σαββατοκύριακο» είπε η ηθοποιός.

Η Φίσερ θυμάται ότι το ζευγάρι πέρασε την πρώτη του νύχτα μαζί το 1976, μετά το πάρτι γενεθλίων του Τζορτζ Λούκας. Εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 33.

Η ηθοποιός σημειώνει ότι ο Χάρισον Φορντ είχε «εμφάνιση ήρωα», ήταν ένα «υπέρλαμπρο δείγμα άνδρα», ενώ εκείνη σημειώνει ότι ήταν «πολύ άπειρη», αλλά τον εμπιστεύτηκε. «Ήταν ευγενικός», πρόσθεσε.

Η Φίσερ διευκρίνισε ότι δεν είχε μιλήσει για την ιστορία αυτή εδώ και 40 χρόνια, όμως αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε να κρατάει άλλο το μυστικό. «Πόσο να περιμένω πια;» διερωτήθηκε.

Ο Φορντ, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν παντρεμένος με την πρώτη του σύζυγο, Μέρι Μαρκουάντ, δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο.

Η Φίσερ είπε ότι έχει στείλει ένα αντίτυπο του βιβλίου της στον ηθοποιό.

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν στα πλατό πρόσφατα, στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Πόλεμος των Άστρων: Η Δύναμη Ξυπνά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024