Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Θάνος Πλεύρης
Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτηρίζει η ιατρική ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών την κατάσταση της υγείας του Θανάση Πλεύρη, ο οποίος εισήχθη την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο ιδιωτικό θεραπευτήριο με εικόνα σήψης. Μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη νοσηλεύεται διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη.
Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτηρίζει η ιατρική ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών την κατάσταση της υγείας του Θανάση Πλεύρη, ο οποίος εισήχθη την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο ιδιωτικό θεραπευτήριο με εικόνα σήψης. Μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη νοσηλεύεται διασωληνωμένος με μηχανική υποστήριξη.
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση υπό την εποπτεία αγγειοχειρουργού και λοιμωξιολόγου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ανθεκτική λοίμωξη την οποία εμφάνισε έπειτα από χειρουργείο στο γόνατο σε δημόσιο νοσοκομείο.
Η επέμβαση για τον καθαρισμό της μολυσμένης περιοχή ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και ο ασθενής μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδεωσε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για την κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ και νυν στελέχους της ΝΔΘάνου Πλεύρη:
«Οκ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με εικόνα σήψης. Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη. Από τη θεραπευτική ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών διενεργήθηκαν και διενεργούνται όλες οι ενδεδειγμένες θεραπευτικές πράξεις, συντηρητικές και επεμβατικές. Η κατάσταση του ασθενούς εκτιμάται ως ιδιαίτερα κρίσιμη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελεγκτικό Συνέδριο: Στο μικροσκόπιο του δημόσια έργα… μιας χρήσης – Το μωσαϊκό των αστοχιών
- Τίνος είσαι εσύ; Η Φραντσέσκα Σκορσέζε δεν ντρέπεται να πει ότι βρήκε δουλειά χάρη στο διάσημο επίθετό της
- «Οι πραγματικοί αγρότες έχουν μείνει απλήρωτοι»: Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης στο φόντο των κινητοποιήσεων
- Ταμείο Ανάκαμψης: Ψαλίδι σε 135 έργα του «Ελλάδα 2.0» – Ολόκληρη η λίστα
- Λειψοί: Ανάμεσα στους 5 πιο αναζωογονητικούς προορισμούς του κόσμου για μείωση του στρες
- «Ολυμπιακός και Μόρις συμφώνησαν ως το τέλος της σεζόν»



