Με «σβηστές μηχανές» ο ΠΑΟ 80-65 τον Κολοσσό
Μετά την παρουσία του στα 5χλμ. του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, μαζί με τη σύζυγό του, με την ομάδα γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ο Γιάννης Μπουρούσης αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού (19π., 8ρ.), στη νίκη, 80-65, επί του Κολοσσού Ρόδου.
Μετά την παρουσία του στα 5χλμ. του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου, μαζί με τη σύζυγό του, με την ομάδα γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ο Γιάννης Μπουρούσης αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού (19π., 8ρ.), στη νίκη, 80-65, επί του Κολοσσού Ρόδου.
Ο Νίκος Παππάς πρόσθεσε 12 πόντους (+8 ριμπάουντ), ενώ 7 ασίστ μοίρασε ο Νικ Καλάθης για τους «πράσινους», που πλέον συγκεντρώνονται στον αγώνα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (16/11), ενώ ακολουθεί ο Ολυμπιακός, στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Παρασκευή (18/11).
Ντεμπούτο πραγματοποίησε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Κωστής Γόντικας. Για τους Ροδίτες, από 13 πόντους σημείωσαν οι Βασιλόπουλος, Γεωργαλλής, με τον Τσούκου να προσθέτει 12.
«Ζεστός» με το… καλημέρα μπήκε ο Γιάννης Μπουρούσης σημειώνοντας 7 πόντους, ενώ μάζεψε και 4 ριμπάουντ πριν ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος. Οι «πράσινοι» έδειξαν πολυφωνία πάντως στην επίθεση, καθώς Σίνγκλετον, Φώτσης, Χαραλαμπόπουλος και Καλάθης είχαν προσθέσει από 3 έκαστος, μέχρι το 21-13 υπέρ των γηπεδούχων στο 10΄.
Στο 15ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με +13, 33-20, αλλά ο Κολοσσός αντέδρασε βρίσκοντας λύσεις στο σκοράρισμα από τον Παναγιώτη Βασιλόπου, μειώνοντας στο -6, 38-32. Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό στο +7, 40-33, διαφορά την οποία διπλασίασαν (+14, 64-50) οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, μέχρι το 30΄.
Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε η 4η περίοδο: Ο Κολοσσός, όσο κι αν προσπάθησε να πιέσει, δεν μπόρεσε να απειλήσει. Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Κωστής Γόντικας, ο γιος του παλαίμαχου βολεϊμπολίστα, στο 38’ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με τον ηλεκτρονικό πίνακα να δείχνει 80-65, όταν ακούστηκε η κόρνα της λήξης.
Τα δεκάλεπτα: 21-13, 40-33, 64-50, 80-65
Διαιτητές: Παφίλης, Αναστόπουλος Α., Καραβίτης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 5 (1), Φώτσης 8 (2), Φελντέιν 6, Χαραλαμπόπουλος 3 (1), Καλάθης Ν. 8 (2), Ρίβερς 5 (1), Μποχωρίδης 7 (1), Καλάθης Π., Παππάς 12 (1), Γκιστ 7 (1), Μπουρούσης 19 (1), Γόντικας.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Άρης Λυκογιάννης): Ρέντικ 4, Τσούκου 12 (2), Ρέλεφορντ 4, Βασιλόπουλος 13 (1), Χολ 5, Λιάπης, Γεωργαλλής 13 (4), Αγγελάκος, Άχονεν 8 (2), Παπαδάκης 3, Ουάτσον 3.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442