Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα με Τσιγκρίνσκι και Χριστοδουλόπουλο

Πρόβλημα με Τσιγκρίνσκι και Χριστοδουλόπουλο

Απρόοπτα περιλάμβανε το εσωτερικό «διπλό» της ομάδας της ΑΕΚ, το πρωί του Σαββάτου στα Σπάτα, καθώς οι Χριστοδουλόπουλος και Τσιγκρίνσκι αποχώρησαν, αμφότεροι με κάκωση στον δεξιό τετρακέφαλο. Οι δύο ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο εντός του επόμενου 48ωρου, προκειμένου να εξακριβωθεί η φύση και η σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Απρόοπτα περιλάμβανε το εσωτερικό «διπλό» της ομάδας της ΑΕΚ, το πρωί του Σαββάτου στα Σπάτα. Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του Ζοζέ Μοράις (πλην δηλαδή των διεθνών), με τη συνδρομή και πέντε παικτών από την Κ-20 του συλλόγου (Τάμπας, Ψάνης, Λίτσι, Μπάμπης και Σπηλιώτης), χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν αγώνα 90 λεπτών.

Η ομάδα 1 επικράτησε με 2-1, χάρη σε τέρματα των Αραβίδη (60΄) και Πατίτο Ροντρίγκες (65΄), αν και η ομάδα 2 είχε προηγηθεί στο 26΄ με τον Πέκχαρτ.

Από το ματς αυτό όμως προέκυψαν προβλήματα, καθώς οι Χριστοδουλόπουλος και Τσιγκρίνσκι αποχώρησαν, αμφότεροι με κάκωση στον δεξιό τετρακέφαλο. Οι δύο ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο εντός του επόμενου 48ωρου, προκειμένου να εξακριβωθεί η φύση και η σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

ΟΜΑΔΑ 1:
Μπάρκας (46΄ Βούρας), Γκάλο, Τσιγκρίνσκι (46΄ Λαμπρόπουλος), Τζανετόπουλος, Ψάνης (46΄ Μπακάκης) Σιμόες, Βάργκας, Ζόριτς, Αραβίδης, Ροντρίγκες, Αλμέιδα

ΟΜΑΔΑ 2:
Ανέστης (46΄ Παπαδόπουλος), Μπακάκης (46΄ Τάμπας), Λαμπρόπουλος (46΄ Λίτσι), Κολοβέτσιος, Ντίας, Μανωλάς, Μπάμπης, Τσέλιος, Πλατέλλας, Χριστοδουλόπουλος (35΄ Σπηλιώτης), Πέκχαρτ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024