Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τομ Κρουζ ξανά «Jack Reacher»: κερδίστε απίστευτα δώρα από την ταινία

Ο Τομ Κρουζ ξανά «Jack Reacher»: κερδίστε απίστευτα δώρα από την ταινία

«Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω». Πώς θα ήταν όμως δυνατόν ο Τομ Κρουζ να μην επιστρέψει σε μια παραγωγή που συγκέντρωσε περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office; Η πρώτη περιπέτεια με ήρωα τον Τζακ Ρίτσερ ήταν εξαιρετικά επιτυχής επομένως ο Τομ Κρουζ γύρισε πίσω και πρωταγωνιστεί ξανά -συμμετέχοντας και πάλι και […]

«Jack Reacher: Ποτέ μη γυρίζεις πίσω». Πώς θα ήταν όμως δυνατόν ο Τομ Κρουζ να μην επιστρέψει σε μια παραγωγή που συγκέντρωσε περισσότερα από 200 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office;

Η πρώτη περιπέτεια με ήρωα τον Τζακ Ρίτσερ ήταν εξαιρετικά επιτυχής επομένως ο Τομ Κρουζ γύρισε πίσω και πρωταγωνιστεί ξανά -συμμετέχοντας και πάλι και στην παραγωγή – στην επόμενη ταινία, στον ομώνυμο ρόλο.

Πρόκειται για ακόμα μία περιπέτεια μυστηρίου και κατασκοπείας βασισμένη στο best seller του Λι Τσάιλντ «Ποτέ Μη Γυρίζεις Πίσω», η οποία έρχεται στη μεγάλη οθόνη, σε σκηνοθεσία Έντουαρντ Ζούικ, σκηνοθέτη και συνεργάτη του Τομ Κρουζ και στην ταινία The Last Samurai.

Ο κεντρικός ήρωας, ο πρώην ταγματάρχης Τζακ Ρίτσερ, «ο ήρωας του σκεπτόμενου αναγνώστη», εμπειροπόλεμος, τολμηρός, ευφυής και λιγόλογος, ο πιο γοητευτικός «σκληρός» της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας, αυτή τη φορά καλείται να επιστρέψει στην παλιά του στρατιωτική βάση προκειμένου αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με το τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία δύο στρατιωτών και να αποκαταστήσει την τιμή της ταγματάρχη Τέρνερ που, άδικα, κατηγορείται για κατασκοπεία. Η άφιξη του Τζακ Ρίτσερ στη βάση πυροδοτεί μια σειρά από εκρηκτικές εξελίξεις, κι αυτό που αρχικά φαινόταν σαν μια εύκολη υπόθεση, μοιάζει τώρα να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις…
Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Κόμπι Σμάλντερς, Άλντις Χοντζ

Η ταινία προβάλλεται από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 σε διανομή UIP

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το in.gr σε συνεργασία με τη UIP δίνει την ευκαιρία σε 16 τυχερούς να κερδίσουν από ένα μοναδικό δώρο, αναμνηστικό της ταινίας συμπληρώνοντας τη φόρμα του διαγωνισμού! Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e – mail.

Συγκεκριμένα θα κληρωθούν:

  • 3 power banks
  • 3 highway emergency kits
  • 10 phone cases

Όροι και διευκρινίσεις σχετικά με τον διαγωνισμό

  • Οι νικητές θα μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους από τις 18/11, και μέχρι τις 18/12, από τα γραφεία της UIP Greece, Γαμβέττα 4, 3ος όροφος, Ομόνοια (καθημερινά 11.00 – 15.00).
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 17/11/2016.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

Ξέρατε ότι…

  • Ο Λι Τσάιλντ (συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η ταινία) γεννήθηκε και μεγάλωσε στη βιομηχανική περιοχή των Μίντλαντς της Αγγλίας, σπούδασε νομικά και εργάστηκε για χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση, ως σκηνοθέτης τηλεοπτικών εκπομπών και σειρών, πριν μείνει άνεργος και επιδοθε στη συγγραφή του πρώτου του βιβλίου το οποίο και εξέδωσε το 1997 με ήρωα τον Τζακ Ρίτσερ, τον μοναχικό, περιπλανώμενο, πρώην στρατονόμο.
  • Σήμερα, τα βιβλία του (που φτάνουν τα 20) έχουν μεταφραστεί σε 40 γλώσσες, με 60 εκατ. αντίτυπα να έχουν πουληθεί παγκοσμίως. Καθώς τα βιβλία δεν ακολουθούν κάποια χρονολογική σειρά, καθένας μπορεί να απολαύσει οποτεδήποτε κάποιο από αυτά, καθώς ο μόνος ήρωας που παραμένει σταθερός είναι ο Ρίτσερ.
  • «Είναι ένας θρυλικός ήρωας. Εμφανίζεται σε κάθε περίοδο της ιστορίας ως μυστηριώδης ξένος, ευγενής ερημίτης, ένας διαχρονικός ιππότης που μοιάζει «καταδικασμένος» να μη στεριώνει πουθενά και να διορθώνει τα κακώς κείμενα. Ο Τζακ Ρίτσερ είναι ο ήρωας που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για την απόδοση της δικαιοσύνης.» Με άλλα λόγια, πρόκειται για έναν αρχετυπικό Αμερικάνο, ένα Ρόνιν της σύγχρονης εποχής, που απορρίπτει μια ζωή γεμάτη κανόνες προκειμένου να ζήσει μια νομαδική ζωή, δίχως συναισθηματισμούς και ευθύνες, σύμφωνα πάντα με τον συγγραφέα.
  • Οι δυναμικές μεταξύ του Ρίτσερ, της ταγματάρχη Τέρνερ και της 15χρονης φερόμενης ως «κόρης» του είναι πολύ ιδιαίτερες. Τρία αγρίμια, τρεις άνθρωποι μοναχικοί που προσπαθούν να επιβιώσουν κι οι οποίοι αναγκάζονται όχι μόνο να συνυπάρξουν, αλλά και να συνεργαστούν προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί και να αποκαλύψουν την αλήθεια.
  • Οι σκηνές μάχης είναι, όπως πάντα, καταιγιστικές και απαιτούν άψογη φυσική κατάσταση (και πολύμηνη προπονητική προετοιμασία) από όλους τους ηθοποιούς με τον Τομ Κρουζ, κλασικά, να πρωταγωιστεί στην πλειοψηφία ακόμα και των πιο ριψοκίνδυνων σκηνών.
  • Η ταινία γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη. Στο πλευρό του Τομ Κρουζ βρίσκουμε την Κόμπι Σμόλντερ του τηλεοπτικού How I Met Your Mother, και την Ντανίκα Γιαρός του τηλεοπτικού Heroes Reborn.

entertainment.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024