Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν θέλω «ου»: Ο Ομπάμα εξηγεί γιατί δεν αποδοκιμάζουμε τους αντιπάλους

Δεν θέλω «ου»: Ο Ομπάμα εξηγεί γιατί δεν αποδοκιμάζουμε τους αντιπάλους

Ένας ηλικιωμένος εμφανίστηκε με πανό του Τραμπ σε συγκέντρωση οπαδών της Κλίντον, στην οποία μιλούσε ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα. Προφανέστατα ο κόσμος άρχισε τις αποδοκιμασίες, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο. Που προσπάθησε να τους εξηγήσει γιατί δεν πρέπει να λένε «ου».

Ένας ηλικιωμένος εμφανίστηκε με πανό του Τραμπ σε συγκέντρωση οπαδών της Κλίντον, στην οποία μιλούσε ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα. Προφανέστατα ο κόσμος άρχισε τις αποδοκιμασίες, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο.

Που προσπάθησε να τους εξηγήσει γιατί δεν πρέπει να χάνουν την ουσία: «Καταρχήν, απλά υποστηρίζει τον υποψήφιό του, δεν κάνει κάτι κακό.

» Μετά, ζούμε σε μια χώρα όπου υπάρχει ελευθερία έκφρασης. Μοιάζει με πρόσωπο που υπηρέτησε την πατρίδα και αξίζει να τον σεβόμαστε. Αξίζει να τον σεβόμαστε και λόγω της ηλικίας του. Και στο τέλος, δεν θέλω να λέτε ‘ου’!» απάντησε ο Μπαράκ Ομπάμα στο πλήθος.

* Τη συγκεκριμένη φράση (μην λέτε ‘ου’) είχε χρησιμοποιήσει στην προεκλογική εκστρατεία του 1981 ο τότε πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Γεώργιος Ράλλης, μιλώντας σε οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας, που αποδοκίμαζαν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024