Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρινάκης: «Απόλυτη δικαίωση και ευχαρίστηση»

Μαρινάκης: «Απόλυτη δικαίωση και ευχαρίστηση»

Δεν έκρυψε τη χαρά του για την άνετη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όμως ταυτόχρονα αρνήθηκε να δεχθεί ότι η ομάδα του είναι πλέον κοντά στο να κατακτήσει και αυτό το πρωτάθλημα. «Είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα, είμαστε ακόμα στην αρχή», δήλωσε κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο Καραϊσκάκη.

Δεν έκρυψε τη χαρά του για την άνετη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όμως ταυτόχρονα αρνήθηκε να δεχθεί ότι η ομάδα του είναι πλέον κοντά στο να κατακτήσει και αυτό το πρωτάθλημα.

«Είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα, είμαστε ακόμα στην αρχή», δήλωσε κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι νιώσαμε δύο ωραία συναισθήματα, αυτό της απόλυτης δικαίωσης σε όλα τα επίπεδα και της απόλυτης ευχαρίστησης, για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη.

Πιστεύω ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι και ευχαριστημένοι από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Δεν έπιασε κάποια ιδιαίτερη απόδοση ο Ολυμπιακός. Χαρήκαμε ιδιαίτερα και προχωράμε».

Σε ερώτηση για τη διαιτησία, αρκέστηκε μόνο να πει: «Θα το κρίνετε εσείς, είστε οι καλύτεροι κριτές. Εσείς έχετε τον λόγο».

Και για το αν υπάρχει πρόθεση από τις μεγάλες ΠΑΕ να τα βρουν προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου, η απάντησή του ήταν:

«Η διάθεση είναι χαρούμε αυτή τη νίκη μας και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Να χτίζουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024