Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ίβιτς: «Αποτελεσματικοί στο γκολ για νίκη με Καραμπάγκ»

Ίβιτς: «Αποτελεσματικοί στο γκολ για νίκη με Καραμπάγκ»

Για την κρίσιμη ευρωπαϊκή «μάχη» του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καραμπάγκ, μίλησε ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος στάθηκε στο αποτέλεσμα… μονόδρομο που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Εξάλλου, οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική του Europa League στο Αζερμπαϊτζάν και πλέον τα περιθώρια στενεύουν.

Για την κρίσιμη ευρωπαϊκή «μάχη» του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καραμπάγκ, μίλησε ο τεχνικός του «Δικεφάλου», Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος στάθηκε στο αποτέλεσμα… μονόδρομο που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Εξάλλου, οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική του Europa League στο Αζερμπαϊτζάν και πλέον τα περιθώρια στενεύουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ίβιρς στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς της 4ης στροφής του Europa:

Για το τι διαφορετικό περιμένει να δει σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι:
«Αυτό που περιμένω είναι να έρθει το πρώτο καλό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε αυτές τις ημέρες για το αυτό το παιχνίδι, γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλο, πιστεύω στο πρώτο παιχνίδι να ήταν και ένα από τα χειρότερα μας φετινά.

Αυτά συμβαίνουν. Όλες οι ομάδες δεν έχουνε πάντα σταθερή πορεία συνεχόμενη, αυτό που περιμένω είναι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και βέβαια να είμαστε πιο πειθαρχημένοι όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι».

Για τα πλάνα του για το αυριανό παιχνίδι αλλά και για τους Πέλκα-Τζαβέλλα:
«Ο Κάμπος έπαθε τράβηγμα στην διάρκεια της προπόνησης, ακόμα δεν μπορούμε να έχουμε ολόκληρη απάντηση από το ιατρικό τιμ για το πόσο θα είναι έξω. Το ιατρικό τιμ που έχουμε είναι από τα καλύτερα και θα επιστρέψει γρήγορα.

Ο Πέλκας επιστρέφει, ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις και ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα. Μπορεί να είναι καλά για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο Τζαβέλλας είναι ένας παίκτης που υπολογίζω για το αυριανό παιχνίδι».

Για το αν δεν είχε πάθος η ομάδα στο πρώτο παιχνίδι όπου γνώρισε την ήττα: «Δεν θα έλεγα ότι η ομάδα δεν είχε θέληση, είχε. Στο πρώτο ημίχρονο τότε εκτός από μια φάση που ήταν ένα γυριστό σουτ δεν μας απείλησαν ιδιαίτερα, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Μπορεί να περιμένω κάτι διαφορετικό από αυτούς αύριο, όπως είπε και ο Μάτος εξαρτάται από εμάς.

Στο πρώτο παιχνίδι αρκετά δεν δούλεψαν και το γνωρίζουμε αυτό, κάναμε την ανάλυση και το έχουν καταλάβει και οι παίκτες τα λάθη. Είναι μπροστά μας άλλα τρία παιχνίδια με το αυριανό και ότι και να γίνει αύριο υπάρχουν και άλλα δυο παιχνίδια. Και με τέσσερις βαθμούς μπορείς να προκριθείς και με έξι μπορεί να μην προκριθείς. Σε αυτή τη διοργάνωση θέλει ειδική διαχείριση, εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Πρόσθεσε πως: «Οι παίκτες μου τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, θέλουνε να συνεχίσουνε. Δεν φοβάμαι αν θα έχουν πάθος, θα έχουν. Πέρασαν δυο δύσκολα παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι, δείξαμε ότι μπορούμε να παίζουμε και να συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Το αυριανό θα είναι σαν ντέρμπι.

Μπορεί το όνομα της να μην μας λέει πολλά γιατί δεν ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο τους, αλλά και το ίδιο αισθάνονται και για εμάς. Από εκεί και πέρα θέλει καλή διαχείριση, καλή προετοιμασία γιατί δεν θα είναι εύκολο. Το γνωρίζουμε, είδαμε και εκεί οι παίκτες της Καραμπάγκ έχουν ποιότητα. Ελπίζω και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι».

Για το αν αλλάζουν τα πλάνα του με τον τραυματισμό του Κάμπος:
«Μπορεί. Και να μην τραυματιζόταν μπορεί να μην έπαιζε. Υπάρχουν δυο-τρεις θέσεις που ψάχνω, είναι κρίμα όμως που τραυματίστηκε πριν από αυτό το σημαντικό παιχνίδι.

Είναι παίκτης που δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες ομάδες και μπορεί αυτό να μας λείψει αύριο. Ωστόσο έχουμε και άλλους παίκτες στην ομάδα που μπορεί να κάνουν την διαφορά».

Μάτος: «Είναι ένα παιχνίδι κλειδί για μας»

Την άποψη του για την σημασία και σπουδαιότητα του αυριανού αγώνα με την Γκαραμπάγκ επεσήμανε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Βραζιλιάνος πλάγιος αμυντικός του ΠΑΟΚ Λέο Μάτος. «Είναι ένα ματς, στο οποίο θα παίξουμε με μία ομάδα που είναι άμεσος ανταγωνιστής μας για την πρόκριση. Συνεπώς είναι ένα παιχνίδι-κλειδί για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Αν πάρουμε τη νίκη, θα πάμε στους 7 βαθμούς, η Γκαραμπάγκ θα είναι πίσω μας και θα έχουμε το πάνω χέρι, αν δεν κερδίσουμε, θα έχουμε μείνει πίσω και θα χρειάζεται περισσότερη δουλειά στη συνέχεια. Το μόνο αποτέλεσμα για εμάς αύριο είναι η νίκη».

Για την αντίπαλο: «Πριν από δύο χρόνια είχα αγωνιστεί εναντίον της Γκαραμπάηκ, με την προηγούμενη μου ομάδα, συνεπώς ήξερα ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι καλύτερη, σε σχέση με πριν από δύο χρόνια. Περιμέναμε ότι θα είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά μας εντυπωσίασαν είναι η αλήθεια λίγο παραπάνω στο προηγούμενο μεταξύ μας ματς. Είμαστε έτοιμοι, οργανωμένοι, μας έδειξε ο προπονητής μας κάποια πράγματα, ξέρουμε τι να περιμένουμε και έχουμε αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού τους από το πρώτο παιχνίδι».

Για το που θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι: «Δεν ξέρω τι διαφορετικό θα κάνει η Γκαραμπάχ. Εξαρτάται κυρίως από εμάς, το παιχνίδι αύριο θα εξαρτηθεί από τη δική μας εικόνα μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να τους δώσουμε τη δυνατότητα να κάνουν το παιχνίδι τους και είμαι αισιόδοξος προσωπικά. Ελπίζω ότι αύριο θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και σίγουρα είναι πιο δύσκολο για αυτούς να παίξουν εκτός έδρας και για εμάς πιο εύκολο να παίξουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για το φαβορί του ομίλου: «Δεν υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Έχουμε παραπάνω πιθανότητες να περάσουμε, πήραμε μία νίκη στην Τσεχία, κάναμε ένα καλό παιχνίδι εδώ κόντρα στην Φιορεντίνα και εντάξει, δεν παίξαμε καλά με Γκάραμπαχ στο προηγούμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι αύριο θα δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και έτσι θα είμαστε το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το γκολ ππου σημείωσε ο ίδιος κόντρα στην ΑΕΚ και τις ευκαιρίες που χάνει η ομάδα:
«Προφανώς ο προπονητής μου είχε ζητήσει να ανεβαίνω, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου αυτό, το ότι προωθούμαι αρκετά, από τότε που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς φυσικά να αφήνεις την άμυνα, πρέπει να ανεβαίνεις τις σωστές στιγμές και να καλύπτεις τους χώρους. Ο προπονητής μου είχε πει πριν το παιχνίδι, ότι πίστευε ότι θα σκοράρω και χαίρομαι πολύ γιατί ήταν σημαντικό για εμένα και την ομάδα.

Όσο για τις ευκαιρίες, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να γινόμαστε καλύτεροι, να δουλεύουμε… Έτσι είναι το ποδόσφαιρο μπαίνουν τα πιο δύσκολα και χάνονται τα πιο εύκολα. Έχουμε ποιότητα μπροστά, είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αλλάξει και δεν πρέπει να μας προβληματίζει. Θα με προβλημάτιζε, αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες, από τη στιγμή που το κάνουμε, σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024