Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σύσκεψη για εξεύρεση κονδυλίων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Σύσκεψη για εξεύρεση κονδυλίων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Εργασίας, καθώς και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, αρμόδιας για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η εξεύρεση των κονδυλίων στον προϋπολογισμό του 2017 για τη χρηματοδότηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, καθώς και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη, και της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, αρμόδιας για θέματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντικείμενο της σύσκεψης είναι η εξεύρεση των κονδυλίων στον προϋπολογισμό του 2017 για τη χρηματοδότηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί, άλλωστε, ένα από τα σημεία των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς στο πλαίσιο της β’ αξιολόγησης.

Εξάλλου χθες, Δευτέρα, είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση των κ. Τσακαλώτου και Χουλιαράκη με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, με θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, τις περικοπές 400 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως προβλέπει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024