Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δευτέρα 31/10: Μη χάσετε σήμερα στην TV

Δευτέρα 31/10: Μη χάσετε σήμερα στην TV

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου Επιλογές από το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Οι σημαντικότερες κατά τη γνώμη μας ταινίες, σειρές, εκπομπές, ντοκιμαντέρ. ΤΑΙΝΙΕΣ 23.15: «MINORITY REPORT» – ANT1 Σκηνοθεσία-σενάριο: Στίβεν Σπίλμπεργκ Παίζουν: Τομ Κρουζ, Κόλιν Φάρελ, Μαξ Φον Σίντοφ Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2002 Το διήγημα του Φίλιπ Ντικ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, από τον αμερικανό σκηνοθέτη […]

Επιμέλεια: Τζένη Παπαγεωργίου

Επιλογές από το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Οι σημαντικότερες κατά τη γνώμη μας ταινίες, σειρές, εκπομπές, ντοκιμαντέρ.

ΤΑΙΝΙΕΣ

23.15: «MINORITY REPORT» – ANT1
Σκηνοθεσία-σενάριο: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Παίζουν: Τομ Κρουζ, Κόλιν Φάρελ, Μαξ Φον Σίντοφ
Θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 2002

Το διήγημα του Φίλιπ Ντικ μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, από τον αμερικανό σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος σκηνοθετεί ένα συναρπαστικό φουτουριστικό θρίλερ με τον Τομ Κρουζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ουάσινγκτον, 2054. Η Διεύθυνση Πρόληψης Εγκλήματος, βιώνει τις πιο αποτελεσματικές της μέρες, χάρη στους τρεις Προγνώστες, μεταλλαγμένους οργανισμούς με μεταφυσικές ψυχικές ικανότητες οι οποίοι, μέσα σ’ ένα περιβάλλον μητρικής διαβίωσης, οραματίζονται φόνους πριν ακόμη συμβούν.
Ο πιο σημαντικός τομέας κατά της εγκληματικότητας έχει ως επικεφαλής τον αστυνόμο Τζον Άντερτον, άνθρωπο ολοκληρωτικά αφοσιωμένο στην τελειοποίηση και γενικευμένη χρήση της αλάνθαστης μεθόδου. Είναι όμως τόσο τέλειο το σύστημα ώστε να μην επιδέχεται αμφισβήτηση της αποτελεσματικότητάς του;
Όταν οι προγνώστες θα προβλέψουν πως ο ίδιος ο Άντερτον θα σκοτώσει σε λιγότερο από 36 ώρες έναν άγνωστό του άνδρα, ο άνθρωπος που στήριξε με απόλυτη πεποίθηση επί έξι χρόνια το πιο ολοκληρωμένο σύστημα εξάλειψης του εγκλήματος, γίνεται ο Νο1 ύποπτος και καταζητούμενος.




23.30: «Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ» – ALPHA

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ντέμι
Παίζουν: Άντονι Χόπκινς, Τζόντι Φόστερ, Σκοτ Γκλεν, Άντονι Χελντ

Αστυνομικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 1991.

Όταν η δράση ενός ψυχοπαθή σίριαλ-κίλερ, γνωστού ως Μπάφαλο Μπιλ, ξεφεύγει από κάθε έλεγχο του FBI, η υπηρεσία αποφασίζει να αναθέσει την υπόθεση στη νεαρή εκπαιδευόμενη πράκτορα, Κλαρίς Στέρλινγκ. Σύντομα, της αναθέτουν να επισκεφθεί ένα ειδικό σωφρονιστικό τμήμα, όπου βρίσκεται έγκλειστος ο πρώην ψυχίατρος με κανιβαλιστικές τάσεις, Χάνιμπαλ Λέκτερ, ο οποίος πιστεύουν ότι μπορεί να τους βοηθήσει στη σύλληψη του Μπάφαλο Μπιλ. Ο απόμακρος Χάνιμπαλ Λέκτερ, συνεργαάζεται μόνο υπό την προϋπόθεση η Κλαρίς να ανοίγει κάθε φορά και από μια πόρτα στους σκοτεινούς θαλάμους του μυαλού της, για κάθε στοιχείο που θα της δίνει…
Η Σιωπή των Αμνών είναι το τρίτο φιλμ στην ιστορία του κινηματογράφου που κερδίζει το Όσκαρ® και στις πέντε ταυτόχρονα μεγάλες κατηγορίες: καλύτερης ταινίας, καλύτερης σκηνοθεσίας, καλύτερου (διασκευασμένου) σεναρίου, α’ αντρικού ρόλου και α’ γυναικείου ρόλου. Η ταινία βρίσκεται στο θέση 5 της λίστας με τα καλύτερα αμερικανικά θρίλερ όλων των εποχών.


ΣΕΙΡΑ

21.50: «ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ» – ALPHA

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, στο 2ο επεισόδιο της σειράς, το χωριό μετά την άφιξη του Άρη βρίσκεται σε αναβρασμό. Ο Άρης συναντά την Μαργαρίτα, τον νεανικό του έρωτα, πολύ θυμωμένη και κολλημένη στο παρελθόν. Ο Ανέστης και η Γιώτα συνωμοτούν στο πως θα καταφέρουν να κάμψουν το ηθικό του Άρη, αλλά και της Ραχούλας.
Ενώ ο Μπάμπης δίνει αγώνα να πείσει τον Άρη να αναλάβει τον Αστέρα, ο Ανέστης Σκυρογιάννης στέλνει ανοιχτή πρόσκληση σε φιλικό αγώνα. Ο Άρης Ζαγορίτης έχει ήδη ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ανέστη κι έτσι η πρόσκληση – πρόκληση γίνεται δεκτή!

Παίζουν: Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σταύρος Σβήγκος, Νίκη Βακάλη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Γιώργος Γάλλος, Ηλίας Μουλάς, Ελένη Ουζουνίδου, Φωτεινή Ντεμίρη, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Σουξές, Δανάη Λουκάκη, Παναγιώτης Νάτσης, Ηρώ Πεκτέση, Αμαλία Αρσένη, Μαρία Πετεβή, Μιχάλης Αβρατόγλου, Πένυ Αγοραστού, Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης, Λεωνίδας Μαράκης, Βαγγέλης Ρωμνιός, Πέτρος Ιωάννου, κ.ά.

Στον ρόλο του Ανέστη Σκυρογιάννη ο Δάνης Κατρανίδης. Στον ρόλο της Γιώτας Σκυρογιάννη η Υρώ Μανέ. Το πρωτότυπο σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς. Η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Κρητικού.

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

21:00 «24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ» – ΠΡΕΜΙΕΡΑ – ΕΡΤ3

Εβδομαδιαία δημοσιογραφική εκπομπή ταξιδιωτικού περιεχομένου παραγωγής ΕΡΤ 3 2016 – 2017
Η αληθινή ζωή των κατοίκων της χώρας, στην πόλη ή στο νησί, μέσα από τις διαφορετικές δραστηριότητές τους κατά τη διάρκεια ενός 24ωρου. Ζούμε τις ομορφιές και τις χαρές του κάθε τόπου μαζί με τα προβλήματα και τις περιπέτειες του. Είναι η αληθινή ζωή, έτσι όπως την βιώνουν οι ίδιοι οι κάτοικοι. Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί της. Άνθρωποι από όλα τα επαγγελματικά και κοινωνικά επίπεδα, Έλληνες και ξένοι, όπως ακριβώς συνθέτουν το μωσαϊκό της κάθε περιοχής.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1ο: Αθήνα – Πειραιάς Α’ μέρος
Πόσες ζωές χωρούν σε ένα 24ωρο και μία πόλη; Στα χειρουργεία οι γιατροί δίνουν τη μάχη ενάντια στον θάνατο ενώ στα μαιευτήρια καινούριες ζωές βλέπουν το φως. Ο Πειραιάς ξενυχτάει, ένας εργοδηγός του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου πιάνει την πρώτη βάρδια. Στις γραμμές του ΟΑΕΔ ο κόσμος πυκνώνει και λίγο αργότερα, στο Μοναστηράκι, στήνεται ένα τραπέζι αγάπης.
Άνθρωποι και ιστορίες μπλέκονται στους ρυθμούς μιας μέρας. 24 ώρες σε Αθήνα & Πειραιά .24 ώρες στην Ελλάδα

Σκηνοθεσία : Μαρία Μησσήν
Διεύθυνση Φωτογραφίας : Δημήτρης Κατσαίτης
Μοντάζ: Νικήτας Λέκκας
Μουσική: Δημήτρης Σελιμάς
Εκτέλεση παραγωγής: Black Light


20:05 «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΕΡΗ» – ΕΡΤ3
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14ο- Β΄ΜΕΡΟΣ: Η CHARLOTTE DE TURCKHEIM ΣΤΟΥΣ ΝΕΝΕΤ


Σειρά ντοκιμαντέρ γαλλικής παραγωγής TVBS 2015 που θα ολοκληρωθεί σε 30 ωριαία επεισόδια.
Κάποιος σε περιμένει κάπου στον πλανήτη! Σε κάθε επεισόδιο ένα διάσημο πρόσωπο ταξιδεύει για να ανακαλύψει μακρινά , απομονωμένα άτομα . Είτε πρόκειται για την Mentawai στην Ινδονησία , την Nenets στη Σιβηρία ή την Nyangatom στην Αιθιοπία , κάθε ταινία είναι μια πρόκληση και μια περιπέτεια

Στην χερσόνησο Γιαμάλ, στο μακρινό Βορρά της Σιβηρίας η Charlotte de Turckheim θα συναντήσει τους ανθρώπους Νένετς. Πέρα από τον Αρκτικό Κύκλο όπου οι θερμοκρασίες μπορεί να φτάσουν τους -50 ° C , ο άνθρωπος επιβιώνει χάρη σε ένα ζώο: τον τάρανδο. Οι κτηνοτρόφοι Nenets εξακολουθούν να είναι περίπου 10 000 και συνεχίζουν ένα νομαδικό τρόπο ζωής: κινούνται περίπου 70 φορές το χρόνο σε περισσότερα από 1 000 χιλιόμετρα σε αναζήτηση λιβαδιών με λειχήνες , την κύρια πηγή τροφής για τα κοπάδια. Οι άνθρωποι Nenets είναι οι μεγαλύτεροι εκτροφείς ταράνδων στον κόσμο, αλλά για πόσο καιρό; Ποιο είναι το μέλλον αυτού του λαού που ζει πάνω από ένα πολυπόθητο θησαυρό: το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου της Γης.

23:00 « ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ» A΄ΠΡΟΒΟΛΗ- ΕΡΤ3

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Χάρης Αρβανιτίδης
Σκηνοθεσία: Ηλίας Γεωργακόπουλος
Διεύθυνση Παραγωγής: Βίλυ Κουτσοφλιανώτη

Κάθε εβδομάδα ο Χάρης Αρβανιτίδης φιλοξενεί δημοφιλείς προσωπικότητες αλλά και ανθρώπους που έχουν να «αποκαλύψουν» πολλές και άγνωστες πτυχές για το έργο και την πορεία της ζωής τους. Μία εκ βαθέων κουβέντα χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις με επίκεντρο τον άνθρωπο και με ατμοσφαιρικά γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους και χαρακτηριστικά σημεία της Θεσσαλονίκης. Καλεσμένη της εκπομπής η Λένα Παπαληγούρα.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Στον ΑΝΤ1 επιστρέφει σήμερα και ο Θέμος Αναστασιάδης με την νέα έκδοση του «Όλα», «Όλα Ξεκόλλα» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, κάνοντας μάλιστα άνοιγμα φιλοξενώντας τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος μετακόμισε από τον Alpha. Φέτος με Δούκισσα Νομικού και το Φάνη Λαμπρόπουλο. Σήμερα στις 00.15 στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της τηλεόρασης εδώ

entertainment.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024