Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχασε το 1ο σετ από τον Ηρακλή Χαλκίδας αλλά με αντεπίθεση διαρκείας έκανε ανατροπή και πήρε την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα Volley League. Mε πρώτο σκόρερ τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ που σημείωσε 30 πόντους και υπεροχή στο μπλοκ - άμυνα ο ΑΟΠ Κηφισιάς νίκησε με 3-1 σετ την μαχητική Κύζικο Νέας Περάμου στο Ζηρίνειο. Τη δεύτερη νίκη του επί του Φοίνικα Σύρου μέσα σε διάστημα μία εβδομάδας σημείωσε ο Ηρακλής και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 3-1 σετ. Αυτή τη φορά ο «γηραιός» νίκησε για το πρωτάθλημα στην έδρα του και έπιασε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχασε το 1ο σετ από τον Ηρακλή Χαλκίδας αλλά με αντεπίθεση διαρκείας έκανε ανατροπή και πήρε την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα Volley League.
Mε πρώτο σκόρερ τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ που σημείωσε 30 πόντους και υπεροχή στο μπλοκ – άμυνα ο ΑΟΠ Κηφισιάς νίκησε με 3-1 σετ την μαχητική Κύζικο Νέας Περάμου στο Ζηρίνειο.
Τη δεύτερη νίκη του επί του Φοίνικα Σύρου μέσα σε διάστημα μία εβδομάδας σημείωσε ο Ηρακλής και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 3-1 σετ. Αυτή τη φορά ο «γηραιός» νίκησε για το πρωτάθλημα στην έδρα του και έπιασε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.
Σε αγώνες της 2ης αγωνιστικής στην Α1 βόλεϊ των ανδρών σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.
Το ενδιαφέρον της Βίντζεβ Λοτζ για τον διεθνή Πολωνό επιθετικό και οι προϋποθέσεις επιστροφής – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού και το παρελθόν με τη Λέγκια Βαρσοβίας
Ο Λιονέλ Μέσι επενδύει στρατηγικά σχεδιάζοντας τη δημιουργία γυναικείου τμήματος, την επέκταση του γηπέδου στις 8.000 θέσεις και μια σύγχρονη αθλητική πόλη