Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποδοκιμασίες κατά παικτών και Μπάγεβιτς, τι είπε ο Μοράις...

Αποδοκιμασίες κατά παικτών και Μπάγεβιτς, τι είπε ο Μοράις…

Οι έντονες αποδοκιμασίες κυριάρχησαν στο ΟΑΚΑ, για το 0-0 της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου. Η... διάθεση των φιλάθλων είχε φανεί από το τέλος του α’ ημιχρόνου, όταν ακούστηκαν έντονα συνθήματα κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και κατά των παιχτών καθώς πήγαιναν στα αποδυτήρια.

Οι έντονες αποδοκιμασίες κυριάρχησαν στο ΟΑΚΑ, για το 0-0 της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου. Η… διάθεση των φιλάθλων είχε φανεί από το τέλος του α’ ημιχρόνου, όταν ακούστηκαν έντονα συνθήματα κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και κατά των παιχτών καθώς πήγαιναν στα αποδυτήρια.

Η αντίδραση του κόσμου έγινε ακόμη πιο έντονη στο φινάλε και μάλιστα οι παίκτες σε μια προσπάθεια να «αντιστρέψουν» την άσχημη κατάσταση, κινήθηκαν προς τον κόσμο για να τον χειροκροτήσουν, αλλα εισέπραξαν ακόμη πιο έντονες αποδοκιμασίες.

Μοράις: «Θα βελτιωθούμε γρήγορα»

Από την άλλη, την εκτίμηση του ότι η ΑΕΚ θα βελτιωθεί γρήγορα, εξέφρασε ο Ζοσέ Μοράις στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός της Ένωσης παρουσιάστηκε ψύχραιμος, επισημαίνοντας ότι δεν τον προβλημάτισε τίποτα στο αποψινό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

– Για την εικόνα της ομάδας:
«Ήταν ένα παιχνίδι όπου επιθετικά η ομάδα μας ήταν καλύτερη. Είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει. Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε αμυντικά και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κατακτήσει έναν βαθμό μέσα στην έδρα μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, όμως δεν σκοράραμε. Είμαι όμως χαρούμενος με την αντίδραση των παικτών μου στην προσπάθεια που έκαναν για να πάρουν κάποια πράγματα, απ’ αυτά που προσπαθούσαμε να τους δώσουμε. Συγχαίρω τους παίκτες γι’ αυτήν τους την προσπάθεια. Πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα φτάσουμε στο επίπεδο που και η ομάδα και οι παίκτες θέλουμε να είμαστε».

– Για το τι του άρεσε και τι όχι:
«Δεν με προβλημάτισε τίποτα. Η ομάδα προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιους συνδυασμούς και να δημιουργήσει ευκαιρίες για να βάλει το γκολ. Μου αρέσει γιατί οι παίκτες έχουν ποιότητα. Είμαι θετικός γιατί πλέον βρίσκονται μόνο δυο ημέρες και προσπάθησαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες που τους δώσαμε».

– Για το αν προλαβαίνει να περάσει στην ΑΕΚ αυτό που θέλει, ενόψει των ντέρμπι: «Εγώ γνωρίζω το ποδόσφαιρο. Και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα πρωτάθλημα όπου υπάρχουν ομάδες με ποιότητα. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα μας ώστε να κερδίσουμε τους αντιπάλους μας. Καταλαβαίνω ότι σε δυο ημέρες οι παίκτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα και να αλλάξουν άμεσα την υπάρχουσα κατάσταση. Με την ποιότητα που έχουν πιστεύω ότι πολύ-πολύ σύντομα θα βελτιωθούμε, ώστε να μην έχουμε προβλήματα στα επόμενα παιχνίδια».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024