Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προγραμματίστε έναν πλήρη προληπτικό-διαγνωστικό έλεγχο οστεοπόρωσης

Προγραμματίστε έναν πλήρη προληπτικό-διαγνωστικό έλεγχο οστεοπόρωσης

Το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center συμμετέχει στις γενικότερες δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης (20 Οκτωβρίου), προσφέροντας και έναν πλήρη προληπτικό/διαγνωστικό έλεγχο σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Η οστεοπόρωση είναι μια σιωπηλή νόσος, καθώς δεν συνοδεύεται από προειδοποιητικά συμπτώματα. Όταν αυτά εκδηλώνονται είναι ήδη αργά, αφού οφείλονται σε κάταγμα. Πρόκειται για μία από τις συχνότερες μεταβολικές διαταραχές των οστών που αυξάνουν με την ηλικία. Σε παγκόσμιο επίπεδο ευθύνεται για σχεδόν εννέα εκατομμύρια κατάγματα ετησίως. Μια στις τρεις γυναίκες και ένας στους πέντε άνδρες, μετά την ηλικία των 50 ετών θα υποστούν οστεοπορωτικό κάταγμα. Σε γυναίκες με ηλικία άνω των 45 ετών, η οστεοπόρωση ευθύνεται για νοσηλεία σε νοσοκομειακές μονάδες περισσότερες ημέρες από άλλα νοσήματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το έμφραγμα του μυοκαρδίου και ο καρκίνος του μαστού.

Στη βάση αυτών των δεδομένων και με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center συμμετέχει στις γενικότερες δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης (20 Οκτωβρίου), προσφέροντας και έναν πλήρη προληπτικό/διαγνωστικό έλεγχο σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή. Ειδικότερα, το Ιατρείο Οστεοπόρωσης του ΕΝΗC διαμόρφωσε ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» εξετάσεων, το οποίο προσφέρεται κατά την περίοδο 20 – 31 Οκτωβρίου 2016, κατόπιν ραντεβού, στην προνομιακή τιμή των 45€ και περιλαμβάνει:
– Κλινική εξέταση από εξειδικευμένο ιατρό
– Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας
– Γενική αίματος
– Ειδικές αιματολογικές εξετάσεις (Ολικό Ασβέστιο, Φώσφορος, Βιταμίνη D-3, Αλκαλική φωσφατάση).

Για να κατοχυρώσουν το δικαίωμά τους στην ειδική προσφορά και να κλείσουν το ραντεβού τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν από 20/10 έως 31/10/2016 στο 210. 6972315 (08.30-15.30 κατά τις εργάσιμες ημέρες) ή να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση cs@dunant.gr.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024