Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να εντυπωσιάζει στον… μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και μάλιστα να αναγνωρίζεται η αξία του.
Οι general manager των 30 ομάδων που συμμετέχουν στη λίγκα, ψήφισαν τον μόλις 21χρονο άσο ως τον κορυφαίο ξένο του NBA με ποσοστό 27.6%.
Μια σπουδαία διάκριση για τον Ελληνα διεθνή, που πείθει και τους πλέον «ειδικούς» για τα προσόντα του, αφήνοντας από κάτω ιερά τέρατα, όπως ο Νοβίτσκι και ο Πάου Γκασόλ!
Το περυσινό το «βραβείο» είχε πάει στα χέρια του Μαρκ Γκασόλ.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!