Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κεραυνοί Σαββίδη για το «σύστημα» και την... ευθανασία της ΕΠΟ

Κεραυνοί Σαββίδη για το «σύστημα» και την… ευθανασία της ΕΠΟ

Μετά από ένα εξαντλητικό Δ.Σ. στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο κράτησε κάτι παραπάνω από τέσσερις ώρες, ο Ιβάν Σαββίδης, εξερχόμενος από τα γραφεία της Τούμπας, έκανε μία ηχηρή τοποθέτηση, κάνοντας λόγο για το σύστημα της ΕΠΟ που νοσεί σε ογκολογικό επίπεδο και βρίσκεται ήδη φάση ευθανασίας!

Μετά από ένα εξαντλητικό Δ.Σ. στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο κράτησε κάτι παραπάνω από τέσσερις ώρες, ο Ιβάν Σαββίδης, εξερχόμενος από τα γραφεία της Τούμπας, έκανε μία ηχηρή τοποθέτηση, κάνοντας λόγο για το σύστημα της ΕΠΟ που νοσεί σε ογκολογικό επίπεδο και βρίσκεται ήδη φάση ευθανασίας!

Αναλυτικά:

«Επειδή θα πάω και στη Μεσήμβρια θα είμαστε σύντομοι. Ως ΠΑΕ μπαίνουμε σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης. Είμαστε με τον Γιώργη (υιός Σαββίδης) στο συμβούλιο, στο οποίο εγώ ηγούμαι. Ο βασικός στόχος είναι να έχω την πλήρη ευθύνη όλων των κινήσεων σε αυτό το νέο στάδιο που εισέρχεται ο ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο. Θέλω να είμαι δίπλα σε όσους ασχολούνται με την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με ότι συμβαίνει γίνομαι πιο σκληρός. Μπροστά μας έχουμε νέες προκλήσεις και χρειάζεται νέος τρόπος να τις αντιμετωπίσουμε. Τώρα αντιλαμβάνομαι ότι ο ΠΑΟΚ με χρειάζεται περισσότερο. Τώρα που μπήκαμε σε ένα στάδιο αόρατων τάσεων και μαχών».

Σε ερώτηση για την εξέλιξη που έφερε αναβολή στις εκλογές της ΕΠΟ ο Σαββίδης τόνισε: «Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος. Αλλά αυτή είναι η Ελλάδα και η ελληνική πραγματικότητα.

Εμείς εξακολουθούμε να αγαπάμε την Ελλάδα με τα θετικά και τα αρνητικά της. Σε κάθε περίπτωση ζητάμε αξιοπρεπή λύση. Όλα όσα έγιναν μας δείχνουν ότι το σύστημα νοσεί πλέον σε ογκολογικό επίπεδο και μπήκε σε μία φάση ευθανασίας».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό που έρχεται ανέφερε: «Είπα και επάνω ότι και σε αυτό το ματς παίζονται τρεις βαθμοί, όπως και στα άλλα. Ίσως εδώ να είναι έξι. Πάντως η παρουσία μου εκεί δεν πρέπει να αφορά και την πορεία του αγώνα».

Όταν ρωτήθηκε για το πρωτάθλημα τόνισε: «Δεν θέτω το πρωτάθλημα ως αποσπασματικό στόχο. Στη φάση ανάπτυξης που είναι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να κερδίσει απλά για μια φορά το πρωτάθλημα. Αυτό θέλουμε να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Τόνισα σε όλους ότι είμαι πάντα μαξιμαλιστής και ότι ο στόχος είναι πάνω απ’ όλα».


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την ανάληψη της προεδρίας από τον Ιβάν Σαββίδη ενώ γνωστοποιήθηκε και η συμμετοχή του γιου του, Γιώργου στο ΔΣ της εταιρείας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ιστορική ανάληψη της Προεδρίας από τον Ιβάν Σαββίδη

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία είχε ιστορική σημασία καθώς την θέση του Προέδρου καταλαμβάνει πια ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, Ιβάν Σαββίδης!

Στο Δ.Σ. συμμετέχει ως νέο μέλος και ο Γιώργος Σαββίδης, ως δεύτερη προσθήκη στη σύνθεσή του. Καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, παράλληλα με τις αρμοδιότητες του Αντιπροέδρου που κατείχε, ανέλαβε ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Παράλληλα, στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. μόνιμη παραμένει και η παρουσία του Γιώργου Κούδα ως εξωτερικού συμβούλου διοίκησης. Περαιτέρω διαρθρωτικές αλλαγές είναι πιθανόν να πραγματοποιηθούν σε επόμενη συνεδρίαση.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. παραμένουν οι κ.κ. Lubos Michel, Arthur Davidyan, Ηλίας Γεροντίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος και η κυρία Maria Goncharova».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024