Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γνωρίστε τον Πιτ και τον Δράκο του - Αποκλειστικό κλιπ

Γνωρίστε τον Πιτ και τον Δράκο του – Αποκλειστικό κλιπ

...

Η ιστορία της φιλίας ενός αγοριού και ενός δράκου βρίσκεται στο επίκεντρο της ταινίας «Ο Πιτ και ο Δράκος του» που αποτελεί ριμέικ της ταινίας της Disney του 1977. Δείτε στο in.gr το αποκλειστικό κλιπ από την ταινία.

Για χρόνια ο ξυλογλύπτης κύριος Μίτσαμ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ) μαγεύει τα παιδιά μιας ήσυχης κωμόπολης διηγούμενος παραμύθια με πρωταγωνιστή έναν δράκο που ζει στο δάσος. Η κόρη του, η Γκρέις (Μπράις Ντάλας Χάουαρντ), που εργάζεται ως δασοφύλακας, βρίσκει αυτές τις ιστορίες απλώς διασκεδαστικές μέχρι που συναντά τον Πιτ (Όουκς Φέγκλεϊ). Ο Πιτ είναι ένα δεκάχρονο αγόρι χωρίς οικογένεια και σπίτι. Υποστηρίζει ότι ζει στο δάσος με έναν τεράστιο, πράσινο δράκο με το όνομα Έλιοτ. Το πιο παράξενο σε όλη την ιστορία είναι ότι ο δράκος αυτός μοιάζει πολύ με τον δράκο στις διηγήσεις του κυρίου Μίτσαμ.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Λόουρι (Ain’t Them Bodies Saints). «Η ιστορία μας θέτει ένα θεμελιώδες ερώτημα: πού ανήκει κάποιος» λέει ο σκηνοθέτης.

«Όταν είσαι δέκα χρονών ό,τι κάνεις σου φαίνεται μια επική περιπέτεια. Δεν χρειάζεται να ιππεύεις έναν δράκο, αρκεί να ανέβεις σε ένα δέντρο και είναι συναρπαστικό» σημειώνει ο σκηνοθέτης.

«Ο δράκος είναι ένα συμβολικό πλάσμα από τη μυθολογία και η μυθολογία ήταν σημαντική υπόθεση για μένα όταν ήμουν μικρός» λέει ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ. «Μεγάλωσα σε περιβάλλον εργατικής τάξης, όπου δεν υπήρχαν πολλές επιλογές για διασκέδαση, οπότε έπρεπε να δημιουργήσεις τις δικές σου. Οπότε η διασκέδαση μας είχε να κάνει με σπουδαίους χαρακτήρες και φανταστικά πλάσματα».

Ο γνωστός ηθοποιός συνεχίζει: «Λέω ιστορίες και πιστεύω στην αφήγηση, οπότε διηγούμουν ιστορίες στα παιδιά μου. Νομίζω ότι είναι ανεκτίμητες. Νομίζω ότι το «μια φορά κι έναν καιρό» είναι από τις σπουδαιότερες φράσεις που έχουν επινοηθεί. Όταν είσαι παιδί και ακούς το «μια φορά κι έναν καιρό», ξέρεις ότι κάτι ωραίο θα ακολουθήσει».

* Η ταινία «Ο Πιτ και ο Δράκος του» θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 20 Οκτωβρίου, σε διανομή Feelgood.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024