«Ευαγγελία Ψάρρα» ονομάστηκε το Ολυμπιακό προπονητήριο τοξοβολίας
Την «μεγάλη κυρία» της ελληνικής τοξοβολίας, Ευαγγελία Ψάρρα, τίμησε η ομοσπονδία του αθλήματος. Στο περιθώριο του πρωταθλήματος νέων ανοιχτού χώρου που έγινε στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε τελετή ονοματοδοσίας του Ολυμπιακού προπονητηρίου, το οποίο εδώ και μερικές ώρες φέρει το όνομα «Ευαγγελία Α. Ψάρρα», προς τιμήν της μεγάλης αθλήτριας.
Την «μεγάλη κυρία» της ελληνικής τοξοβολίας, Ευαγγελία Ψάρρα, τίμησε η ομοσπονδία του αθλήματος.
Στο περιθώριο του πρωταθλήματος νέων ανοιχτού χώρου που έγινε στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε τελετή ονοματοδοσίας του Ολυμπιακού προπονητηρίου, το οποίο εδώ και μερικές ώρες φέρει το όνομα «Ευαγγελία Α. Ψάρρα», προς τιμήν της μεγάλης αθλήτριας.
Να θυμίσουμε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ήταν οι πέμπτοι κατά σειρά για την Ευαγγελία Ψάρρα, η οποία υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή και σύζυγού της, Αλέξανδρου Νασούτα, ήταν και παραμένει το μεγαλύτερο όνομα της ελληνικής τοξοβολίας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.