Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μήνυμα Γκουαρντιόλα υπέρ των προσφύγων

Μήνυμα Γκουαρντιόλα υπέρ των προσφύγων

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει κρύψει ποτέ την κοινωνική του ευαισθησία και την απέδειξε συμμετέχοντας σε σε καμπάνια με στόχο την ευαισθητοποίηση των Ισπανών για την υποδοχή των προσφύγων που καταφθάνουν στη χώρα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει κρύψει ποτέ την κοινωνική του ευαισθησία και την απέδειξε συμμετέχοντας σε σε καμπάνια με στόχο την ευαισθητοποίηση των Ισπανών για την υποδοχή των προσφύγων που καταφθάνουν στη χώρα.

Η οργάνωση «Open Arms» ζήτησε τη βοήθεια του διάσημου προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι να βοηθήσει στην προσπάθεια υπέρ των προσφύγων, οι οποίοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη.

«Αυτό που συμβαίνει στην Μεσόγειο με τους πρόσφυγες είναι μια ανθρωπιστική τραγωδία. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν στεκόμενοι απέναντι. Με τις δράσεις της οργάνωσης Open Arns στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας είναι εύκολο να βοηθήσεις. Ολοι μπορούμε να δούμε αυτό που μέχρι σήμερα δεν βλέπαμε» ήταν το μήνυμα του Γκουαρντιόλα και προέτρεψε τους πολίτες της Ισπανίας να παρακολουθήσει την ταινία που δημιουργήθηκε με σκοπό να γίνει γνωστό το δράμα των χιλιάδων προσφύγων που συρρέουν τους τελευταίους μήνες στην Ευρώπη, αναζητώντας μια ευκαιρία στη ζωή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024