Αποθέωση του 44χρονου Τζιοβάνι σε φιλικό στο Σάο Πάολο
Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του ξαναφόρεσε ο Τζιοβάνι και μπήκε μέσα στο γήπεδο... Ο 44χρονος -πλέον- Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μάγεψε και στα ελληνικά γήπεδα, κλήθηκε και αγωνίστηκε σε ένα ματς προς τιμήν του Λέο, ο οποίος πέρυσι αποχώρησε από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών. Ο φιλικός αγώνας ήταν ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχει αγωνιστεί ο Λέο, την Σάντος και την Μπενφίκα στο «Βίλα Μπελμίρο» του Σάο Πάολο.
Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του ξαναφόρεσε ο Τζιοβάνι και μπήκε μέσα στο γήπεδο… Ο 44χρονος -πλέον- Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μάγεψε και στα ελληνικά γήπεδα, κλήθηκε και αγωνίστηκε σε ένα ματς προς τιμήν του Λέο, ο οποίος πέρυσι αποχώρησε από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών.
Ο φιλικός αγώνας ήταν ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχει αγωνιστεί ο Λέο, την Σάντος και την Μπενφίκα στο «Βίλα Μπελμίρο» του Σάο Πάολο.
Ο Τζιοβάνι πέρασε στο ματς στη θέση του Ρικάρντο Ολιβέιρα, φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 10 και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.
Μάλιστα, κάποια στιγμή κατάφερε και μια από τις ντρίπλες που τον έκαναν διάσημο και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της Σάντος. Στο περιθώριο του αγώνα τιμήθηκε και ο ίδιος από την βραζιλιάνικη ομάδα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.