Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση του 44χρονου Τζιοβάνι σε φιλικό στο Σάο Πάολο

Αποθέωση του 44χρονου Τζιοβάνι σε φιλικό στο Σάο Πάολο

Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του ξαναφόρεσε ο Τζιοβάνι και μπήκε μέσα στο γήπεδο... Ο 44χρονος -πλέον- Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μάγεψε και στα ελληνικά γήπεδα, κλήθηκε και αγωνίστηκε σε ένα ματς προς τιμήν του Λέο, ο οποίος πέρυσι αποχώρησε από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών. Ο φιλικός αγώνας ήταν ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχει αγωνιστεί ο Λέο, την Σάντος και την Μπενφίκα στο «Βίλα Μπελμίρο» του Σάο Πάολο.

Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του ξαναφόρεσε ο Τζιοβάνι και μπήκε μέσα στο γήπεδο… Ο 44χρονος -πλέον- Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μάγεψε και στα ελληνικά γήπεδα, κλήθηκε και αγωνίστηκε σε ένα ματς προς τιμήν του Λέο, ο οποίος πέρυσι αποχώρησε από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών.

Ο φιλικός αγώνας ήταν ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχει αγωνιστεί ο Λέο, την Σάντος και την Μπενφίκα στο «Βίλα Μπελμίρο» του Σάο Πάολο.

Ο Τζιοβάνι πέρασε στο ματς στη θέση του Ρικάρντο Ολιβέιρα, φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 10 και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Μάλιστα, κάποια στιγμή κατάφερε και μια από τις ντρίπλες που τον έκαναν διάσημο και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της Σάντος. Στο περιθώριο του αγώνα τιμήθηκε και ο ίδιος από την βραζιλιάνικη ομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024