Αποθέωση του 44χρονου Τζιοβάνι σε φιλικό στο Σάο Πάολο
Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του ξαναφόρεσε ο Τζιοβάνι και μπήκε μέσα στο γήπεδο... Ο 44χρονος -πλέον- Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μάγεψε και στα ελληνικά γήπεδα, κλήθηκε και αγωνίστηκε σε ένα ματς προς τιμήν του Λέο, ο οποίος πέρυσι αποχώρησε από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών. Ο φιλικός αγώνας ήταν ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχει αγωνιστεί ο Λέο, την Σάντος και την Μπενφίκα στο «Βίλα Μπελμίρο» του Σάο Πάολο.
Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του ξαναφόρεσε ο Τζιοβάνι και μπήκε μέσα στο γήπεδο… Ο 44χρονος -πλέον- Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μάγεψε και στα ελληνικά γήπεδα, κλήθηκε και αγωνίστηκε σε ένα ματς προς τιμήν του Λέο, ο οποίος πέρυσι αποχώρησε από την ενεργό δράση σε ηλικία 38 ετών.
Ο φιλικός αγώνας ήταν ανάμεσα στις δύο ομάδες που έχει αγωνιστεί ο Λέο, την Σάντος και την Μπενφίκα στο «Βίλα Μπελμίρο» του Σάο Πάολο.
Ο Τζιοβάνι πέρασε στο ματς στη θέση του Ρικάρντο Ολιβέιρα, φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 10 και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.
Μάλιστα, κάποια στιγμή κατάφερε και μια από τις ντρίπλες που τον έκαναν διάσημο και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της Σάντος. Στο περιθώριο του αγώνα τιμήθηκε και ο ίδιος από την βραζιλιάνικη ομάδα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών