Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ισπανική ομοσπονδία... εξηγεί τι συνέβη με τον Πικέ

Η ισπανική ομοσπονδία… εξηγεί τι συνέβη με τον Πικέ

Θέση για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την φανέλα του Ζεράρ Πικέ έλαβε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ισπανίας. Η RFEF με ανακοίνωση που εξέδωσε, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση όσον αφορά την φανέλα με το μακρύ μανίκι που χρησιμοποιείται, υποστηρίζει ότι δεν περιέχει τα χρώματα της χώρας. «Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιθυμεί να εκφράσει την απόλυτη υποστήριξή της προς τον διεθνή παίκτη σχετικά με τη διαμάχη που δημιουργήθηκε με αφορμή το κόψιμο στα μανίκια της φανέλας του στην αναμέτρηση με την Αλβανία.

Θέση για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την φανέλα του Ζεράρ Πικέ έλαβε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ισπανίας. Η RFEF με ανακοίνωση που εξέδωσε, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση όσον αφορά την φανέλα με το μακρύ μανίκι που χρησιμοποιείται, υποστηρίζει ότι δεν περιέχει τα χρώματα της χώρας.

«Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία επιθυμεί να εκφράσει την απόλυτη υποστήριξή της προς τον διεθνή παίκτη σχετικά με τη διαμάχη που δημιουργήθηκε με αφορμή το κόψιμο στα μανίκια της φανέλας του στην αναμέτρηση με την Αλβανία.

Εν αντιθέσει με κάποια κακόβουλα σχόλια, με τα οποία ο Πικέ κατηγορήθηκε ότι προέβη σε αυτή την ενέργεια προκειμένου να αποφύγει να φοράει αυτή με τα εθνικά χρώματα, η Ομοσπονδία θέλει να εξηγήσει ότι η ταινία αυτή στο μπλουζάκι της Adidas υπάρχει μόνο στην φανέλα με τα κοντά μανίκια και όχι σε αυτή με τα μακριά, η οποία ήταν εκείνη που ο παίκτης χρησιμοποίησε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Πικέ έκοψε το μανίκι με αποκλειστικό στόχο να παίζει πιο άνετα, κάτι που έχουν κάνει αρκετοί ποδοσφαιριστές σε παρόμοιες περιπτώσεις στο παρελθόν», αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Τα σχόλια εναντίον του Πικέ τον ώθησαν στο να σκεφτεί την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα μετά το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας: «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά δεν το αντέχω άλλο, πλέον.

Το σημερινό θέμα με τα μανίκια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Κατάφεραν να με κάνουν να χάσω τον ενθουσιασμό του να συμμετέχω στην εθνική ομάδα και παρά το γεγονός ότι μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας θα είμαι μόλις 31 ετών, θα σταματήσω».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024